transformers the last knight

Нов трейлър на Transformers: The Last Knight

Нека да започнем с това, че имаме известна слабост към филмите, в които големи роботи се маризят, докато наоколо се леят тонове специални ефекти. И като фенове, няма как да пропуснем новия трейлър на Transformers: The Last Knight:

Той ни дава малко повече светлина върху един от новите образи в Transformers вселената – Изабела. Тя ще бъде изиграна от Изабела Монър, известна от детския канал Nickelodeon. Освен нея, в трейлъра виждаме и няколко други деца, което ни дава индикации за потенциалната таргет аудитория. Все пак има играчки да се продават. Марк Уолбърг също се появява, за да се скара на новия си домашен любимец – транформър тиранозавъра от предишния филм.

Освен Изабела, нови образи ще поемат сър Антъни Хопкинс и Лора Хаддок. За техните роли обаче все още нямаме ясна информация.

Във филма ще се завърне отново и Джош Дъмел като Уилям Ленъкс. Неговият герой до сега е отсъствал само от един от Transformers филмите.

На режисьорския стол ще видим завръщането на Майкъл Бей, който беше обявил, че няма да се занимава повече с Transformers филми. В самия трейлър може ясно да се видят някои от неговите любими похвати, като завъртащата се панорама и tracking shots с камера ниско до земята. Колкото и да не го харесват, няма как да не му признаем, човекът знае как да снима екшън сцени и да прави ефектни филми.

А ако очаквате да кажем нещо за историята – недейте. Transformers: The Last Knight ще има такава и дори се чува нещо за две паралелни истории в различни времеви периоди. Но можете да бъдете сигурни, че тя ще бъде оставена на заден план за сметка на красивите бойни сцени.

Премиерата на Transformers: The Last Knight е насрочена за 23 юни.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.