карибски пирати: отмъщението на салазар трейлър

Нов трейлър на „Карибски пирати“ показва повече от Капитан Салазар

Дните бавно си минават и датата на премиерата на новите „Карибски пирати“ идва все по-близо. За да ни подгреят допълнително в студените мартенски сутрини, „Дисни“ са ни подготвили чисто нов трейлър. Той ще ни запознае малко по-подробно с главния антагонист – Капитан Салазар.

Капитан Салазар ще бъде изигран от един от най-добрите испански актьори в последните години – Хавиер Бардем. Както видяхме в Skyfall, където отново пое ролята на „лошия“, Бардем се справя чудесно в подобен тип роли. Нямаме съмнения, че ще се справи успешно и като призрак, чиято цел е да унищожи всички пирати, начело с Джак Спароу. А колкото по-добре се справя актьорът, поел ролята на антагониста, толкова по-интересен за гледане става даден филм.

Джони Деп ще стане поклащащ се капитан на кораб за пети път и отново ще преследва магически артефакти, за да се справи със своя противник. В този филм целта му ще бъде митичния тризъбец на Посейдон. Това е второ намигване към гръцката митология след появата на Калипсо, макар и тя да бе представена като вуду жрица. Освен Джони Деп и Хавиер Бардем на екрана ще се завърне още и Джефри Ръш в ролята на капитан Барбоса. Своето завръщане към поредицата ще отбележи и Орландо Блум.

На режисьорския пулт пък ще застанат Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг – сравнително неизвестно норвежко дуо. За тях това ще е първи кино проект, в който ще имат мултимилионен бюджет и ще е интересно да видим как ще се представят. Любопитното е, че те вече имат опит с филми на морска тематика. Последният им съвместен проект е норвежикият филм Кон-Тики. В него Тор Хейердал – норвежки изследовател, плава с рафт през Тихия океан, за да покаже, че това е възможно.

Из нашите географски дължини и ширини филмът ще носи името „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ (в Щатите ще се казва Dead Men Tell No Tales). Премиерата е насрочена за 26 май 2017 г.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.