Noctua Chromax.black – все още премиум, но вече и в черно

Легендарният австрийски производител, известен с бежово, кафяво, висока производителност и ниски нива на шума, вече има предложения и в черно. Noctua Chromax.black е името на нова серия с черни варианти на най-популярните охладители на Noctua – NH-D15, NH-U12S и NH-L9i. С тези предложения производителят покрива трите най-големи пазара – висок и среден клас, както и нископрофилни охладители.

Noctua Chromax.black

Next Prev
NH-D15 в черно 
NH-U12S

NH-U12S в chromax.black вариант
Източник: noctua.at
NH-L9i

NH-L9i в chromax.black вариант
Източник: noctua.at
NH-D15 отблизо

Източник: noctua.at
NH-U12S отблизо

Източник: noctua.at
NH-L9i вентилатори

Източник: noctua.at
Next Prev

Новата серия Noctua Chromax.black охладители за процесори са абсолютно идентични с „нормалните“ си, бежово-кафеви варианти. Въпреки че смяната на цвета на охладителя обикновено не е причина за цяла статия, в случая говорим за Noctua. От години австрийският производител спазва стила си в избора на цветова гама и от години ентусиастите се чудят как да ги комбинират с друг хардуер. Е, вече няма защо – Noctua се „предадоха“ и пуснаха тези 3 охладителя в черно. Секси черно!

В кутията

Next Prev
Кутията на NH-D15

Източник: noctua.at
Кутията на NH-U12S

Източник: noctua.at
Кутията на NH-L9i

Източник: noctua.at
Next Prev

Както виждате, няма особена разлика – получавате си low-noise адаптора, NT-H1 термо паста, комплекта за монтиране SecuFirm2, метално лого на фирмата и, разбира се – черни винтове. Но не това е причината за този абзац – първите 5000 бройки от NH-D15 и NH-U12S ще бъдат специално „Linus Tech Tips“ издание. Бяхме много развълнувани поради този факт, докато не разбрахме, че това всъщност означава следното – ще получите и оранжеви антивибрационни подложки. Важно е да отбелим, че все пак ще си получите и черните.

Що се отнася до цени, те ще бъдат типични за Noctua – скъпо, но качествено.

Цени на новите варианти от серията chromax.black
Цени на новите варианти от серията chromax.black

Ако по принцип имате интерес към въздушно охлаждане, вижте ревюто ни на друг черен охладител – Cryorig H5 Ultimate.

Жалко, че само тези три модела са включени в chromax.black серията, но се надяваме това да се промени занапред. А вие кои модели бихте желали да видите? Пишете ни в коментарите долу или в групата ни!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Кямил Насуф

Likes computers, flowers, hummus, table tennis and writing.