Nintendo Switch Online идва официално през 2018г.

Nintendo обяви колко ще струва Switch Online абонамента

Тези от вас, които вече са собственици на Nintendo Switch знаят, че в момента онлайн услугите за конзолата са безплатни. По-рано Nintendo бяха обявили, че абонатите на Nintendo Switch Online ще трябва да започнат да си плащат от есента на 2017-та година, но вчера се появиха добри новини за феновете на Switch.

Switch Online ще е чувствително по-евтина услуга от тeзи на конкуренцията

Първата новина, която Nintendo обявиха, е че абонаментът за Switch Online ще бъде платен от 2018 година, а не от 2017-та. Освен това, цените за абонамент изглеждат изключително приемливи:

  • 1 месец – $4
  • 3 месеца – $8
  • 12 месеца – $20

За сравнение, Xbox Live и Playstation Plus са няколко пъти по-скъпи.

Освен това от Nintendo оповестиха за кои онлайн услуги точно ще трябва да се заплаща и кои ще се ползват безплатно.

Nintendo обяви колко ще струват онлайн услугите на Switch

Nintendo обещаха и допълнителни бонуси, които ще зарадват най-вече любителте на класическите заглавия. Така например, безплатни за сваляне ще са заглавия като Super Mario Bros 3, Balloon Fight, Dr. Mario и други. С излизането на Switch бе обявено, че онлайн ще излиза само по едно NES и SNES заглавие на месец, но сега става ясно, че този лимит ще бъде премахнат. В официалното съобщение от Nintendo можем да прочетем следното:

„Абонатите на Nintendo Switch Online ще имат продължителен достъп до библиотека от класически игри. Те ще мога да играят колкото заглавия желят, за колкото време искат, стига да имат абонамент.“

Изглежда от Nintendo искат да изградят стабилна и достъпна платформа като част от пълния Switch продукт. Доколко това е стъпка, която ще привлече нови фенове на конзолата, или по-скоро е насочена към твърдите почитатели на Nintendo, предстои да разберем. Какво мислите вие за Nintendo Switch Online абонамента? Пишете ни в секцията с коментарите!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Константин Георгиев

Войн на 90-те, тръгнал на последен поход срещу пълната безидейност и пошлост на днешната развлекателна индустрия. Дайте ми класически видео игри, екшън и хорър филми от 80-те и 90-те, постапокалиптична фантастика и ще ми станете най-добри приятели!