Logitech G FITS

Logitech G пуска геймърски слушалки-тапи: Logitech G FITS

Logitech G Fits комбинира технологията на оформяне Lightform за перфектно пасване и професионалната безжична връзка LIGHTSPEED в първите слушалки-тапи за геймъри

Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор в геймърските технологии и оборудване, днес представи новите Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds, които прилепват към всяко ухо, за да осигурят персонално пасване, благодарение на патентованата от Logitech технология Lightform. Снабдени с Lightspeed и Bluetooth безжична връзка, Logitech G FITS предоставят аудио преживяване за играчи на PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch и мобилни устройства.

„Това са първите персонално пасващи тапи за геймъри,” каза Ujesh Desai, Вицепрезидент и главен мениджър на Logitech Gaming. „Само с натискането на бутон нашата технология Lightform ще ви осигури слушалка, която се формира перфектно спрямо вашето ухо. В комбинация с нашата безжична технология LIGHTSPEED получавате безжични слушалки с истинско преживяване от геймърски клас.”

Характеристики на Logitech G FITS

Logitech G FITS са първите слушалки-тапи, които предлагат безжична LIGHTSPEED връзка от професионален клас, с висок клас звуково представяне, стабилен сигнал и дълъг живот на батерията. Играчите могат да се свържат посредством LIGHTSPEED USB адаптер към техния PC, Mac, PlayStation®5, PlayStation®4, свързана към докинг станцията Nintendo Switch и Android устройства чрез USB-A или USB-C. С до седем часа време за слушане и допълнителни осем часа заряд в кутийката в режим LIGHTSPEED потребителите могат да играят, да слушат музика и да гледат филми цял ден. При свързване чрез Bluetooth те могат да слушат до 10 часа с допълнителни 12 часа от кутията за съхранение.

Logitech G FITS

Както нашите отпечатъци, така и ушите на всеки човек са уникални. Повечето слушалки-тапи идват в няколко предварително установени размера и е почти невъзможно те да не паснат перфектно. Със слушалките G FITS и патентованата Lightform технология геймърите могат да получат контурирано, персонално пасване за 60 секунди. При използване на Lightform и мобилното приложение G FITS ще се включат няколко вградени светодиода, които ще втвърдят крайните повърхности от гел, за да паснат на контура на всяко ухо. Персоналната технология за формиране осигурява комфортно и сигурно носене, което намалява до минимум риска от падане и създава „запечатано“ прилепване, което блокира външния шум и дава най-добрия в класа ефект на изолиране.

Дизайн на Logitech G FITS

Елегантният дизайна във форма на капсула е наличен в два цвята: черен или бял, за да подхожда на всеки стил. С представяне на геймърско ниво и включени иновации G FITS са true wireless предложение за играчи, които предпочитат свободата и перфектното пасване.

Logitech G FITS

В допълнение към комфорта, прилягането и пасивната шумоизолация Logitech G FITS осигуряват пълноспектърен, топъл и детайлен звук с дълбок и рязък бас. С приложението G FITS геймърите могат да достъпят настройките на еквилайзера, които са оптимизирани за FPS или RPG игри, музика, подкасти, подсилване на басите и други – или имат опцията сами да настроят прецизно свои персонални предпочитания.

За ясна комуникация в игрите всяка слушалка разполага с два вградени beamforming микрофона. При игра с приятели или стрийминг всичко, което казва играча, звучи високо и ясно.

Цена и наличност

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds ще са налични на LogitechG.com и в търговските вериги през февруари на препоръчителна крайна цена от 500 лв. с ДДС. За повече информация, моля посетете нашия уебсайт, блог или се свържете с нас на @LogitechG.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.