Leatherface

„Leatherface“ на Александър Бюстийо и Жулиен Мори с официален трейлър

Дългото чакане е към своя край. „Leatherface“ на френското дуо Александър Бюстийо и Жулиен Мори („Inside“, „Livid“) най-после може да се похвали със своя първи официален трейлър. Вече ви запознахме с персонажа, който седи зад това име и е част от култовата поредица на Тоуб Хопър от 1974 г. – „Тексаското клане“. Новата продукция, която дълго време очакваше своето появяване пред зрители, ще бъде пореден прикуъл на историята. Този път обаче идеята е всичко да започне от самото начало.

Преди да ви запознаем с трейлъра, вижте и официалното описание на сюжета:

В Тексас, години преди действията от „Тексаското клане“, се запознаваме с ранните дни на семейство Сойер. Техният невръстен син е затворен в болница за душевно болни след странен инцидент, при който загива дъщерята на шерифа (Стивън Дорф). Десет години по-късно момчето успява да избяга заедно с още трима от пациентите (групата е съставена от Джесика Медсън, Сам Страйк, Сам Коулман и Джеймс Блор), като отвлича млада медицинска сестра (Ванеса Грас). По петите им са не само местните власти, но и побърканият шериф, който търси отмъщение за смъртта на своето дете. Тинейджърът се отправя на пътешествие през Ада, като в последствие ще се превърне в чудовището, което всички познаваме като Leatherface.

Време е и за дълго чакания трейлър. Предупреждаваме ви, че той е нецензуриран и изключително брутален:

Признаваме, че изглежда доста добре. Все още имаме едно на ум, защото е сниман в България и, нека не се лъжем, много от продукциите, заснети тук, не струват. Все пак надежда има, а и френското дуо е доказало, че умее да създава прекрасни слашър филми. Кратките близо две минути само потвърждават това и за първи път можем да кажем, че очакваме този прикуъл с поне малък интерес.  Самите режисьори обещават един „брутален и нихилистичен филм на ужасите“, за който се надяват да изненада и очарова феновете. Ние също можем да се надяваме.

„Leatherface“ е режисиран от Александър Бюстийо и Жулиен Мори по сценарий на Сет Шърууд. В ролите ще видим Стивън Дорф, Лили Тейлър, Сам Страйк, Джесика Медсън, Сам Коулман, Джеймс Блор, Ванеса Грас и други. От българска страна ще се изявят Велизар Бинев и Юлиян Костов. Филмът трябва да се появи по DirectTV на 21 септември, а на 20 октомври ще тръгне по кината и VOD.

Leatherface

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!