Джеймс Бонд 25 с официална дата на премиера

Джеймс Бонд 25 с официална дата на премиера

Макар и ние, феновете, все още да не знаем нищо за бъдещето на Джеймс Бонд – ще имаме ли нов Бонд актьор, кой ще е режисьор на филма, кой ще го разпространява – хората в MGM вече определиха дата за премиерата на филм, който дори няма заглавие. „Джеймс Бонд 25“, както ще го наричаме ние, ще излезе в щатите на 8 ноември, 2019, а в Англия и по света – по-рано.

Ето какво сподели официалният Бонд Twitter акаунт:

(Кратка вметка – Twitter акаунта на Джеймс Бонд е 007, което е ужасно яко.)

За тези от вас, които не са следили драмата около „Джеймс Бонд 25“ – ето какво се случва в момента.

След слабичкия „Спектър“, сделката, която имаха Сони за правата за разпространение на филмите на Бонд, изтече. Но въпреки това фактът, че „Спектър“ не беше нещо специално, показа, че феновете на Бонд никак не са малко и са готови да дават пари, за да видят новите приключения на британския шпионин.

Със свободни права за разпространение на толкова търсен франчайз е нормално да започне наддаване между различни студия. В момента в играта са Sony, Warner Bros., Universal Pictures, 20th Century Fox, и Annapurna. От наддаването отпаднаха Paramount, които имат финансови затруднения, а пък Дисни вече имат твърде много дини под мишниците, а и като цяло са ориентирани към… „по-семейни“ франчайзи.

Още по-интересен е фактът, че тези студия наддават не за правата в близките години, ами за правата само за „Джеймс Бонд 25“. Което е хитър ход от страна на MGM – ако дадено студио придобие правата и направи откровено слаб филм, те ще могат бързо да предложат шанса за следващия такъв на друго студио.

Но за нас, феновете, тези задкулисни игри не са толкова интересни. Ние искаме да знаем дали ще има нов Бонд актьор и евентуално, кой ще бъде режисьор.

И докато може би все още никой няма никаква идея кой ще седне на режисьорското столче, според New York Times, Даниел Крейг ще се завърне като Бонд. Което може би не е най-добрата новина.

На първо време, през 2019 година, когато е плануван „Джеймс Бонд 25“, Крейг ще е на 51 години. Което вече не е първа младост, а и видяхме „Бонд е стар“ арка в „Скайфол“. Освен това, на самия Крейг вече не му е толкова тръпка да е британски шпионин – нещо, което той сам си каза на няколко пъти, и което ясно си личеше в определени сцени в „Спектър“.

От много места в предишни години бе повдигана идеята за Идрис Елба, който да поеме ролята на 007. Но след реакциите към „Тъмната кула“, това е доста по-малко вероятно.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.