Indit SEO Seminar 2020

Indit SEO Seminar 2020 ни среща с най-добрите SEO специалисти на 24.03

Общността на дигиталните маркетолози в България е по-голяма и по-пълна с експерти от всякога! Призоваваме Ви да се присъедините към нас на Indit SEO Seminar 2020 г. в хотел Витоша парк за деветото издание на SEO Seminar – събитието, което събира на едно място най-добрите български SEO специалисти.

Indit SEO Seminar 2020г. ще зарадва маркетолозите и тази година, благодарение на Indit.org – мрежа от независими IT експерти. Събитията, които организират, привличат успешни фрийленсъри, блогъри, хакери и софтуерни компании.

Част от звездните лектори са Васил Тошков, Георги Стефанов, Теодор Захариев, Симеон Емануилов и Калин Каракехайов. Ограничените места на събитието, както и отворените дискусии за всичко, свързано със SEO, оформят изключително благоприятна среда за всеки представител на онлайн бизнес – право напред и нагоре! Съставът на лекторите гарантира пълни шепи полезен опит за всеки присъстващ професионалист в сферта, но и за собственици, мениждъри, ПР, маркетинг специалисти на традиционни бизнеси.

Ценното на лекторската програма е именно опитът, който можете да почерпите от първа ръка и да стартирате или изведете онлайн бизнеса си в правилната посока.

На семинара ще бъдат разгледани актуални за българското интернет пространство казуси в следните панели: 

  • Линк Билдинг;
  • On-Page SEO;
    •  Предвидени са две дискусии в отворен формат за Линк Билдинг и On-Page SEO, чиито модератори ще бъдат водещите имена в българската SEO индустрия.
  • Generic SEO.

Предварителната програма на Indit SEO Seminar 2020 г. е следната:

SEO тенденции през 2020
Лектор: Георги Стефанов

Скритите принципи, които управляват SEO индустрията
Лектор: Калин Каракехайов

Обработка, оптимизация и ускоряване на изображения.
Лектор:  Симеон Емануилов

Обедна почивка

От SEO, през SERM към ORM, мисията възможна. За “подводните камъни” и мениджмънт на риска при ORM кампаниите. Лектор: Момчил Марчев

Дискусия: Линк Билдинг
Модератор: Теодор Захариев

Дискусия: On-Page SEO
Модератор: Васил Тошков

Коктейл

Заинтригувахме Ви вече, нали? С този промокод ще се видим директно на събитието за по една технологична бира: indit-seo-30 

За да сте винаги в час с най-полезните и най-интересните събития в областта на маркетинга, технологиите и софтуера, заповядайте в нашата група във Фейсбук – Технологични събития.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иванина Минкова

Вярваща в бога на постоянните въпроси и отговори, аз съм на кръстоносен поход за добавената стойност и любимият ми въпрос-оръжие е "Защо". За да отговоря на него за себе си и за всички останали, се обърнах към четенето и писането. Ето ме днес, copy, content и creative writer, за когото знанието никога не е достатъчно.