guardians of the galaxy 2

Guardians of the Galaxy 2 ще има 5 скрити сцени

Marvel ни тренираха като кучето на Павлов да си чакаме след всеки комикс филм скрити сцени. В началото започнаха само с една сцена, скрита след всички надписи, но впоследствие започнаха да слагат по две – една след края на филма и една след надписите. И масово хората в кината седят чинно, чакайки търпеливо да видят какво се крие след надписа The End. Е, с Guardians of the Galaxy 2 Marvel явно са решили, че две скрити сцени са малко – филмът ще има цели 5 скрити сцени.

https://www.youtube.com/watch?v=2_847mxxag4

Guardians of the Galaxy 2 вече бе излъчен на специална прожекция за холивудските критици, които му дадоха положителни оценки. От тях също знаем, че 3 от сцените ще са основно смешни, без да разкриват нищо за идващата история, докато другите две ще носят малко повече нова информация. Също така, внимателните зрители ще могат да забележат и няколко интересни факта в самите финални надписи.

Ще видим ли какво ни очаква в Guardians of the Galaxy 3, обявен съвсем наскоро? Ще видим ли какво ни готви Танос и докъде е стигнал със събирането на камъните? Ще разберем ли нещо повече за това как точно Пазителите на Галактиката ще се срещнат с The Avengers? Или ще видим още сцени, подобни на тази с Хауърд Патока, която остави много млади фенове на комиксите да се чудят какво прави Доналд Дък там?

Какво са ни приготвили Джеймс Гън и компания, ще разберем на 5 май. А дотогава, нека чуем какво ни очаква в The Awesome Mix Vol. 2:

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.