Devil May Cry се завръща

Devil May Cry V дебютира на сцената на Microsoft с експлозивен геймплей трейлър. Играта ще бъде директно продължение на излязлата през 2008г.  Devil May Cry IV. Тя се разработва от Capcom, начело с Хидеаки Итсуно. Слава на Спарда!

Devil May Cry is back baby !

Сякаш бе вчера, когато от Capcom oбявиха, че любимата на милиони по света екшън поредица ще бъде рестартирана и предадена на друго студио. Критичният успех на DmC обаче не бе достатъчен за върлите фенове на поредицата, като това си пролича от продажбите на играта. За щастие, Capcom се вслуша в нашите желания и резултатът е налице.

Devil May Cry

Главното действащо лице в играта ще бъде протагониста от Devil May Cry 4, Неро. Той се завръща с изцяло нова визия и набор от умения. Късата му прическа обаче далеч не е единственото различно нещо в него. Неро няма да може да разчита на демоничната си ръка, след като я е изгубил в сражение. Вместо това, той ще използва многофункционална механизирана протеза, която я наподобява.

Съединението прави силата

Devil May Cry V се развива години след появата на адските легиони на земята. Сега налице е нова демонична инвазия, като последната надежда на човечеството лежи в ръцете на трима самотни ловци на демони, всеки притежаващ собствен уникален стил на игра. Обединени от съдбата и жаждата за отмъщение, тези ловци ще трябва да се изправят срещу своите демони, ако се надяват да оцелеят.

Dmcv

Краят на трейлъра завършва с появата на любимеца на феновете, Данте. Значително състарен, той е яхнал ужасяващ мотоциклет, сглобен от остатъците на нещастните му жертви. Следвайки пътя на логиката и слуховете от последните месеци, можем спокойно да заключим, че третият ловец, за когото става на въпрос, е Върджил.

Дяволита носталгия

Тонът на Devil May Cry V силно наподобява третата част от поредицата, както и едноименното аниме от 2007г. В самото начало на трейлъра виждаме как Nero се вози в бял бус с неонов надпис Devil May Cry. Игралите Devil May Cry 3 може би си спомнят, че в началото на играта Данте ръководеше собствен бизнес за лов на демони. Devil May Cry V се очаква да излезе през пролетта на 2019г.

За още новини от E3, следете Technology.bg

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Неделчев

Психолог ентусиаст, прохождащ автор и най-вече порода геймър. Към настоящия момент работя в социалната сфера, като прекарвам свободното си време излизайки с приятели, четейки книги и тренирайки.