Блондинка опитва да зареди своята Tesla с… бензин (видео)

Митът за блондинките оживява в зрелищно видео, на което се вижда как русокоса дама опитва да зареди своята кола, марка Tesla, с… бензин.

Видеото е заснето от двама мъже в Щатите. Случката се развива на бензиностанция, когато двамата мъже чакат своя ред да заредят с гориво. Пред тях е жената, която доста дълго време, съвсем объркана, търси къде е резервоара на превозното средство.

Tesla

За момент тя забелязва господата, които трудно сдържат смеха си при гледката. Това обаче не я отказва.

По-късно тя се насочва към мястото, където колата се зарежда с ток. Тогава тя опитва да прокара бензина именно оттам.

Сагата продължава известно време, докато един от мъжете не отива при нея, за да ѝ обясни как стоят нещата. Блондинката вероятно има чувство за хумор и приема забележката с усмивка.

А за нас остава само да се чудим как така е забравила, че щом е с Tesla, значи шофира електрически автомобил.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.