Black Mirror

„Black Mirror“ с трейлъри на първите три епизода от четвърти сезон

„Black Mirror“ се оказа една от най-оригиналните, интелигентни и увлекателни антологии, които са красили малкия екран през последните години. Целта на неговия създател Чарли Брукър е да покаже мрачната страна на технологиите, когато те се превърнат в неразделна част от нашия живот. И го прави по един уникален начин, леко пророчески на моменти.

През изминалите дни от “Нетфликс”, които са продуценти на сериала, започнаха да пускат трейлъри на отделните епизоди от предстоящия четвърти сезон. Днес ще ви представим три от тях, но се надяваме скоро да получим информация и за останалите три.

Стартираме с първия от серията епизоди, който носи заглавието “Arkangel”. Режисурата му е поверена на носителката на Оскар Джоди Фостър. Историята разказва за майка, която е готова на всичко, за да защити своето дете. Какво сте готови да направите, за да сте сигурни, че наследниците ви са в безопасност винаги и по всяко време? Рекламната реплика си казва всичко: “The key to good parenting is control!”. Сигурни сме, че нещата ще се развият по един изключително “красив” начин за всички замесени.

В ролите ще видим Розмари Деуит, Брена Хардинг, Сара Абът и други.

Вижте и самата реклама:

Вторият трейлър е посветен на епизод с името “Crocodile”. Действието се развива в Исландия и ще засегне темата за личното пространство и информацията. В недалечното бъдеще спомените на хората вече не са нещо тайно и недостъпно. Голяма корпорация е разработила система, с която всеки може да “гледа” вашите най-съкровени моменти от миналото. В традицията на „Black Mirror“, нещата бързо ще се объркат и тази иновативна технология ще се окаже нещо повече от първоначалната ѝ (добра) идея.

Този епизод е режисиран от Джон Хилкот, а в ролите са Андреа Райсбъроу, Андрю Гоър, Антъни Уелш и други.

Вижте и трейлъра:

Последен за момента от “Нетфликс” представиха и трейлър на “Black Museum”. Той ще разказва за странен и изолиран музей, представящ сцени на престъпление и насилие. Неговата най-голяма атракция обаче е и гвоздеят на програмата.

В “Black Museum” ще видим Дъглас Ходж, Летиша Райт и други. Режисурата е дело на Колм Маккарти.

Вижте и трейлъра:

За съжаление все още няма информация за премиерната дата на четвърти сезон. Спекулациите са, че тя най-вероятно ще бъде съобщена след представянето на всички шест епизода. Вече нямаме търпение.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!