„Black Mirror“ и трейлъри на останалите три епизода от четвърти сезон

След като миналата седмица ви представихме първите три епизода от новия четвърти сезон на страхотния сериал „Black Mirror“, днес ще ви запознаем и с останалите три. „Нетфликс“ съвсем систематично и методично представяха отделните реклами, отделяйки нужното внимание на всяка една серия.

Припомняме ви отново, че „Black Mirror“ е сериал-антология, в който всяка серия е самостоятелна и разказва отделна история. Основната тема и идея се върти около технологиите, тяхната намеса във всекидневния ни живот и последиците от това. Едва ли е нужно да споменаваме, че голяма част от изводите, до които стигат героите, не са от най-положителните. Създателят Чарли Брукър рисува една изключително мрачна и крайна картина, до която все повече и повече се доближаваме. Но нека не се отплесваме излишно, а да представим и останалите три епизода.

„Everything happens for a reason!“

Този път на дневен ред са изключително популярните програми за срещи. В бъдещето всичко се определя от „The System“ – софтуер, който взима решенията вместо вас и ви помага да намерите правилния човек. Серията определено не изглежда толкова злокобно като предишните, но със сигурност човек трябва да има едно наум. Епизодът се нарича „Hang the DJ“ и е режисиран от Тимъти ван Патън. В главните роли ще видим Джорджина Кембъл, Джо Коул, Джордж Блакдън и други.

Ето и трейлъра:

Следващата серия носи името „Metalhead“ и е обвита в мистериозност. Трейлърът, както най-вероятно и самият епизод, е изцяло черно-бял и в него виждаме изплашена жена, опитваща се да оцелее. За съжаление сюжетът не е много ясен, но ни очаква един пост-апокалиптичен свят, изпълнен с опасности. Как и къде технологиите се вписват в цялата картина, предстои да разберем. Режисьор ще е Дейвид Слейд, който има чудесни попадения сред филмографията си, като „Ханибал“ и „Американски богове“. Главната роля е поверена на Максин Пийк.

Ето и самата реклама:

Последният, но не и по значение, епизод се нарича „USS Callister“. Той ще разказва за приключенията на нов член на борда на голям космически кораб. Младата жена ще трябва да се приспособи към сложния живот в космоса и към своя нов капитан. В главните роли ще видим Кристин Милоти и Джеси Племънс. Какво и как ще се обърка, ще стане ясно щом видим самата серия. Намигванията към „Стар Трек“ са повече от очебийни.

Ето и рекламата:

Все още няма обявена премиерна дата, но всички се надяват това да се случи тези дни. Лично ние вече нямаме търпение.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!