Battlefield 1 In The Name Of The Тsar детайли

Battlefield 1: In The Name Of The Tsar – детайли

Не минаха и няколко седмици от официалното излизане на They Shall Not Pass и Dice вече обявиха малко повече информация за второто платено DLC за Battlefield 1 – In The Name Of The Tsar. Ето и какво успяхме да научим.

Руската армия

Също както френската, руската армия отсъства в базовата игра. Според DICE добавянето на липсващите армии като допълнителни им позволява да се концентрират по-добре върху тях и тяхното представяне.

In The Name Of The Тsar brusilov offensive

Тъй като руската армия е основен играч на Източния фронт, в In The Name Of The Tsar ще станем участници в някои от по-популярните битки, които са се случили там, като най-вероятните противници на руската армия ще бъдат немската, австро-унгарската и турската армия.

Ако помните историята, ще се сетите, че по време на Първата световна война се случва и нещо важно в руската исторя – Болшевишката революция. Ще е интересно да видим дали тя ще бъде представена по някакъв начин в играта.

4 нови карти

В In The Name Of The Tsar ще има 4 нови карти, точно толкова, колкото имаше и в They Shall Not Pass. И докато за момента не знаем много за конкретните карти, можем да отгатнем много от концептуалните изображения, които DICE пуснаха.

In The Name Of The Tsar operation albion

От тях можем смело да предположим, че ще вземем участие в бойните действия в района на Лупковския Проход и ще станем част от епичното Настъпление на Брусилов в Галисия (Галисия, която се намира на територията на днешна Унгария). Също така ще вземем участие в защитата на замръзнал архипелаг в Естония, като част от Операция Албион.

Нови оръжия

За момента няма нито едно потвърдено ново оръжие, но такива определено се виждат на картинките, които DICE пуснаха.

Тук можем ясно да видим автомат Федоров, първата изцяло руска автоматична карабина. От него са били произведени немалко бройки, но по-голямата част от тях не са използвани през Първата световна война. Вместо това са видели повече бойни действие по времето на революцията и гражданската война в Русия.

На същата картина, но в ръцете на друг войник, се вижда и едно от най-очакваните оръжия в Battlefied 1 – легендарната руска карабина Moisin-Naganat.

Осторожни фенове пък са забелязали копието, което кавалерията използва в някои от изображенията. Както се очаква, в In The Name Of The Tsar ще можем да поемем ролята на някой от легандарните хусари, които са една от най-известните кавалерийски бойни части. Все още нямаме информация дали копието ще замести сабята или пушката на сегашните кавалеристи, но можем смело да предположим, че ще е пушката, като сабята ще остане като оръжие за близък бой, най-вероятно придружено от револвер.

Също на снимката се вижда и бронирана кола Putilov Garford. Това е бронирана кола, произвеждана в Щатите и масово използвана от руснаците на Източния фронт. По това време руснаците все още нямат нито един собствен танк.

In The Name Of The Tsar Lupkow Pass

Тук, макар че акцентът на снимката е бронираният влак, който се движи по моста, в левия край можем да видим още едно ново оръжие. Това най-вероятно е немската лека картечница Parabellum MG 14, първоначално проектирана да бъде част от въоръжението на самолети. Но както става и с други подобни картечници, също е използвана и от пехотата.

Кога можем да очакваме In The Name Of The Tsar?

Все още нямаме данни кога точно ще излезе In The Name Of The Tsar. Но тъй като съвсем скоро DICE обявиха месечни обновления на играта, вместо сезонни, то най-вероятно няма да се наложи да чакаме дълго. За момента спекулации посочват средата на лятото като най-вероятна пускова дата.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.