Baldur's Gate 2има 300 часа геймлей

Baldur’s Gate 2 предлага 300 часа геймплей

Знаете ли, че…

Общото игрово време на Baldur’s Gate 2 се оценява на 300 часа, необходими за изпълняването на общо 290-те куеста.

След неоспоримия успех на Baldurs’ Gate от 1998 година, BioWare надминават всички очаквания с продължението си – Baldur’s Gate 2! Дори за тогавашните стандарти играта не е с най-лъскавата графика, но за сметка на това изпъква с майсторски сторителинг и внушителен игрови свят, изкован с умение, любов към детайла, и най-важното – духът на настолните ролеви игри Dungeons & Dragons!

Заглавието поставя играча в ролята на дете на Bhaal – богът на убийствата. Създавате свой предпочитан герой и тръгвате да търсите истината за произхода си. В същото време трябва да намерите и магьосника Irenicus, който също като вас е божествено отроче,с една разлика – той е и могъщ, луд магьосник. С две думи – класически архизлодей!

Baldur’s Gate 2 съдържа множество локации за посещение и едни от най-запомнящите се и оригинални персонажи от компютърна ролева игра. Значението и ролята й за целия жанр, и дори за игровата индустрия, са неоспорими.

свали като Wallpaper (Full HD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.