CH170 DIGITAL

DeepCool представя CH170 DIGITAL: ултимативната портативна ITX кутия

DeepCool, лидер при решенията за високопроизводителни PC компоненти, разкри CH170 DIGITAL – стилна и портативна ITX кутия, проектирана за максимален въздушен поток и универсално приложение. Това компактно шаси може да приюти сериозна мощ под формата на пълноразмерни компоненти, което го прави перфектно за потребители с малко пространство, които имат нужда от топ производителност.

Малка кула от мощ

CH170 DIGITAL надгражда върху популярността на CH160, позната със своя голям въздушен поток и компактен дизайн, за да предложи ултимативна портативност и представяне в стилен ITX формат. Тази следваща стъпка от еволюцията включва мрежести панели по всички страни за оптимално охлаждане и поддържа разнообразие от компоненти, включително 140 мм ATX захранвания, 172 мм въздушни охладители или 240 мм радиатор. Кутията позволява директно инсталиране на видеокарти с размер от 65 мм чак до 305 мм без нужда от допълнителен кабел, което елиминира допълнителното закъснение. Дигитален дисплей с множество данни осигурява мониторинг на хардуера в реално време и подобрен потребителски контрол. В допълнение, CH170 DIGITAL има три USB 3.0, Type-C и хибридни аудио портовете за универсално свързване, както и три филтъра за прах, които да поддържат вътрешността чиста и да гарантират висока производителност за продължителен период.

CH170 DIGITAL

Проектирана да посрещне нуждите на модерните PC потребители, кутията предлага гъвкавост за различни мощни конфигурации като поддържа ATX, SFX и SFX-L захранвания до 140 мм. Компактният форм-фактор на кутията я прави лесна за транспортиране и перфектна за пестящи място конфигурации като същевременно се предлага достатъчно място за високопроизводителни компоненти. Със своите усъвършенствани функции и изключителен дизайн CH170 DIGITAL е идеалния избор за търсещите максимална добро представяне в малък размер.

Усъвършенствани възможности и гъвкавост

CH170 DIGITAL разполага с интегриран дигитален дисплей, който показва данни в реално време за CPU, GPU и захранването, включително температури, консумация на мощност, натоварване и честота и позволява на потребителя да наблюдава системната производителност с един поглед.

Наличност, гаранция и цена

CH170 DIGITAL е налична в черно и бяло в световната мрежа от оторизирани дистрибутори и риселъри на DeepCool. Тя се предлага с двугодишна гаранция, покрита от световната сервизна мрежа и техническа поддръжка на DeepCool.

CH170 DIGITAL

Препоръчителната крайна цена за CH170 DIGITAL е 160 лв. с ДДС.

Препоръчителната крайна цена за CH170 DIGITAL WH e 160 лв. с ДДС.

Серията CH170 DIGITAL ще бъде налична след 12-ти ноември 2024 г. при избрани партньори.

За DeepCool

Основана през 1996 г., DeepCool е глобална марка за дизайн и производство на високопроизводителни компютърни компоненти за ентусиастите по света, които включват CPU охладители, PC шасита, захранвания, периферия и други. Със солиден опит в независимото развитие, DeepCool продължава да осигурява висококачествени продукти, премиум обслужване и отлична стойност на клиентите си.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.