DeepCool представи три нови продукта: панорамната ATX+ кутия с двойна камера CH780 и AIO течните охлаждания LS520/720S ZERO DARK

DeepCool представи три нови продукта

DeepCool, един от водещите производители на решения за PC охлаждане, представи модела CH780 – панорамна ATX+ кутия с двойна камера, проектирана да издигне преживяванията при игра и работа с компютъра. Със своя панорамен дизайн с качествено закалено стъкло и разширени възможности за охлаждане, както и с набор от опции за ъпгрейд, CH780 цели да се превърне в предпочитан избор, както за ентусиасти, така и за обикновени потребители.

Насладете се на гледката

CH780 е не просто компютърна кутия, а внушителна демонстрация на хардуер от високо ниво. С акцент върху красотата и въздушния поток, без да прави компромис с производителността, тази премиум ATX+ кутия предлага двойна стъклена камера, при която липсва А-колона и така се постига непрекъсната гледка от всеки ъгъл към вътрешността. Втората камера дискретно приютява кабелите, устройствата и захранването.

Максимална съвместимост

ATX+ форм-факторът гарантира, че CH780 е съвместима с широк набор от компоненти. Тя поддържа E- ATX дънни платки и GPU-та с дължина до 480 мм. Заради двойната камера видеокартата се монтира вертикално, а в пакета е включен PCI-e кабел и нужните крепежни елементи.

Разширени възможности за охлаждане

Опциите за охлаждане са в изобилие с поддръжка на до девет 120/140 мм вентилатора и възможност за монтаж на четири 200 вентилатора за по-екстремни конфигурации. CH780 включва три 140 мм перки и може да поеме до три 420 мм радиатора едновременно на горната, долната и страничната повърхности. Модулните релси за вентилатори правят персонализирането много лесно, а височината на процесорния охладител е ограничена до 132 мм.

Ценни ъпгрейди

DeepCool е помислила за ценни екстри в CH780, които повишават потребителското удовлетворение, като завъртаща се опора на GPU и 26 мм пространство за прибиране на кабели, които улесняват процеса на асемблиране. Магнитният мрежест филтър добавя удобство и ограничава праха като предлага лесна поддръжка.

Множество I/O портове

I/O панелът в горната част на CH780 е истински хъб за връзки, който включва четири USB 3.0 порта, Type-C порт и хибриден аудио порт.

Наличност, цена и гаранция

Потребителите могат да избират между елегантен черен или бял цвят, които да отговарят на останалата част от конфигурацията. CH780 идва с двугодишна международна гаранция.

Препоръчителната цена на CH780 е 353 лв. с ДДС, а на бялата версия CH780 WH е 373 лв. с ДДС.

Кутията скоро ще бъде налична при партньорите на DeepCool в България.

AIO охладители LS520/720S ZERO DARK

Новите модели са изработени с изключително внимание към детайла с изцяло черен дизайн, който комбинира висока производителност с естетика, която подчертава елегантността на черния цвят.

Ключови възможности на LS520/720S ZERO DARK

 • Високоефективна помпа от четвърто поколение: Новата помпа на DeepCool е специално проектирана за оптимизиране на охладителните микроканали. В нея се използва по-добър трифазен мотор, който достига до 3100 оборота в минута.
 • Високоефективни 120 мм PWM вентилатори: LS520/720S ZERO DARK AIO са снабдени с 120 мм PWM вентилатори, които постигат перфектен баланс между нива на шум и мощен въздушен поток.
 • Нисък шум, висока производителност: Комбинацията от производителна водна помпа, студена плоча с извити ламели и 120 мм PWM вентилатори осигуряват изключителна производителност при охлаждане с минимален шум.
 • Обвивка от сплав с обработен алуминий: Елегантният алуминиев корпус не само допринася за премиум излъчването, но и подобрява цялостната здравина на корпуса на помпата.
 • Минимум кабели: Проектирани за изчистен монтаж и лесно управление на кабелите, охладителите LS520/720S ZERO DARK AIO допълват ултра елегантния дискретен вид на професионално изпълнената конфигурация.
 • Intel & AMD съвместимост: С поддръжка на Intel LGA1700 /1200 /1151 /1150 /1155 и AMD AM5/AM4 цокли, LS520/720S ZERO DARK AIO охладителите поддържат широк набор от системи, независимо от избрания процесор.
  Технология против протичане: DeepCool се посвещава на надеждността и подсигурява безопасната работа с технология против протичане, което спестява притеснения на потребителите при използване на течно охлаждане.
 • Двата модела са предназначени за ентусиасти, геймъри и потребители, търсещи пикова производителност. Те пасват перфектно в премиум системи с минимум допълнително осветление и могат да охлаждат процесори от по-висок клас в конфигурации, където акцент са самите компоненти, а не RGB подсветката.
 • Създадени здрави: AIO охладителите LS520/720S ZERO DARK са с алуминиев корпус, който се отличава с безупречен външен вид и допълнителна здравина. Завъртащото се капаче на помпата позволява лесна настройка за различни изпълнения.
 • Доказана производителност: На основата на високопроизводителната водна помпа на DeepCool от четвърто поколение, LS520/720S ZERO DARK използват оптимизирани микро канали за ефективно протичане на течността; мощен трифазен мотор със скорост до 3100 RPM и дебела медна студена плоча за подобрено разсейване на топлината.
 • Опростена инсталация: Новите модели се характеризират с процес на лесна инсталация с включения в комплекта хардуер за монтаж, който гарантира добър контакт и равномерно разпределение на натиска и при Intel, и при AMD системи.

Наличност, гаранция и цена

AIO охладителите LS520/720S ZERO DARK са налични в 240 мм и 360 мм размери на радиаторите, подходящи за различни конфигурации. Като потвърждение на увереността на DeepCool в качеството на продуктите LS520/720S ZERO DARK AIO моделите се предлагат с петгодишна гаранция и международен сервиз.

Препоръчителната цена на двата модела в съответно 177 лв. за LS520S ZERO DARK и 206 лв. за LS720S ZERO DARK.

Повече информация за продуктите можете да намерите тук.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.