PC кутии

Нови компактни PC кутии от GENESIS 

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира PC кутии Diaxid 605F и Diaxid 605 ARGB, предназначени за феновете на компактния дизайн, които търсят оптимална вентилация и възможност за монтиране на високопроизводителни компоненти.

Шаситата от серия Diaxid се отличават с оптимизирана вентилационна мощ при много по-ниски обороти, което означава тишина и по-ниски температури дори в най-горещите дни. GENESIS Diaxid 605F е оборудван с 5 вентилатора Oxal 120 докато Diaxid 605 ARGB разполага с 4 напълно нови ARGB вентилатора. И двата модела позволяват поставянето на общо 8 вентилатора (3 × 120/140 мм отпред, 2 × 120/140 мм отгоре, 2 × 120 мм отдолу и 1 × 120 мм отзад). Магнитното филтриране, разположено в горната и долната част на кутията и предния мрежест панел, чиито отвори са по-малки (~0,8 мм) от тези при стандартните панели, позволяват той да действа като филтър, така че потребителите не трябва да свалят предния панел при почистване. По-високата плътност означава предимства по отношение на по-добри филтриращи свойства и по-малко прах вътре в кутията.

PC кутии

GENESIS Diaxid 605F и Diaxid 605 ARGB предлагат пълна съвместимост с ATX, microATX и mini-ITX платки, видеокарти с максимална дължина ~351 мм, охладители с височина ~168 мм (като Noctua NH-D15) и съвместимост с комплекти AIO 420/360/280/240/120 (включително дебелина на радиатора до ~27 мм отпред в случая на AIO 420). Налични са 2 слота за 2,5-инчови SSD носители, 1 слот за 3,5-инчов HDD и 1 хибриден 2,5″/3,5″ слот. Именно тези характеристики правят възможно сглобяването на високопроизводителен компютър в компактен форм-фактор (420 × 217 × 466 мм).

PC кутии

И двата модела се отличават с красив дизайн, функционалност и издръжливост. Страните от закалено стъкло и елегантните контури са елементи, които ще позволят на кутията да се слее с всеки работен кът. За функционалността се грижи панел, оборудван с USB-C порт (Gen 2 до 10 Gbit/s), 2 x USB Type A (3.2 Gen 1) и отделни входове за микрофон и аудио (2 × 3,5 мм). Моделите от семейството Diaxid се отличават и със здрава конструкция с висока устойчивост на деформация.

Новите PC кутии на GENESIS Diaxid 605F и Diaxid 605 ARGB ще се предлагат на българския пазар на цени съответно от 209 и 249 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.