Unsane

„Unsane“ на Стивън Содърбърг с нов трейлър

Искали ли сте някога да заснемете филм, но ви е спирал фактът, че не разполагате с нужните финанси? Позволете на носителя на Оскар Стивън Содърбърг да ви покаже как се прави. Неговият нов филм, който носи заглавието „Unsane“, е заснет изцяло с камерата на iPhone.

Самият Содърбърг винаги е обичал да прави нови и невъзможни неща, затова подобен ход въобще не би трябвало да учудва никой. Преди да представим и самия филм, вижте и новата реклама:

Продукцията, която, както споменахме по-горе, е заснета изцяло с iPhone в рамките на седмица. Честно казано, поне на ниво трейлър, изглежда по-добре от някои нискобюджетни ужаси, които са използвали малко по-качествена техника. Сюжетът е както следва:

Млада жена напуска родния си град и започва работа на ново и непознато място с идеята да загърби проблемното си минало. Тя обаче бива настанена в психиатрично заведение против волята си и скоро най-големите ѝ страхове се превръщат в реалност. Дали обаче те не са просто плод на обърканото ѝ съзнание?

След като никой не иска да повярва на историята ѝ, а властите отказват да помогнат, тя ще трябва сама да се пребори с кошмарите си. Филмът набляга на възприятията на главната героиня за реалността, инстинктите ни за оцеляване и задава въпроси за системата, която трябва да се грижи за нас.

Вижте и една малко по-дълга реклама, която се появи преди около месец:

„Unsane“ е режисиран от Стивън Содърбъг по сценарий на Джонатан Бърнстийн и Джеймс Гриър. В ролите са Клеър Фой, Джошуа Ленърд, Джуно Темпъл, Ейми Ървинг и други. Премиерата е насрочена за 23 март тази година.

Първоначалните фестивални ревюта вече могат да бъдат намерени из интернет пространството и са доста противоречиви. Ние лично ще изчакаме, за да гледаме самия филм, преди да си вадим прибързани изводи.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!