The Art of Horror

„The Art of Horror VII“ Halloween Fest

“The Simpsons” си имат “Treehouse of Horror”, а ние си имаме „The Art of Horror“ мини-фест. Традицията повелява по Хелоуин да се организират впечатляващи, провокативни и интересни партита. Независимо дали сте почитатели на празника или не, поводът човек да излезе да се повесели си остава. Ето защо искаме да ви представим едно изключително интересно събитие.

За седма поредна година превърналият се вече в задължителен „The Art of Horror“ фест отново ще зарадва феновете. Припомняме, че неговото начало беше поставено през 2011 година и включваше студентски представления, уъркшопи за изработка на страшни маски и костюми, прожекции на тематични филми, много музика и добро настроение. С подкрепата на Националната художествена академия и Studio Dauhaus, проектът постепенно еволюира през годините, за да се превърне в това, което е днес – най-стабилното готик/идъстриъл парти за всички почитатели на мрачната музика.

Какво ви очаква тази година на „The Art of Horror VII“?

Една от най-големите изненади ще е концерт на култовата банда „Виолетов генерал“, които се разпаднаха през далечната 1994 година. Това ще бъде първото клубно участие на групата след тяхното събиране по-рано тази година. Който е пропуснал изявата им по време на изложбата “Ние сме част от колекция” в края на септември, сега е перфектен момент да се наслади на музиката им на живо.

На сцената на „The Art of Horror“ мини-фест ще се качат и „Les Animaux Sauvages“. Те могат да бъдат описани като една от най-стилните, танцувални и едновременно напълно откачени банди в София.

През цялото време за доброто настроение на публиката ще се погрижат и някои от най-добрите диджей на готик/индъстриъл сцената – The Gothprince, Will и Seraphim Veluvian.

Представяме ви пълната програма на събитието. Повече информация можете да намерите и във фейсбук.

20.30 dj Will
21.00 Les Animaux Sauvages Live
22.00 dj Seraphim Veluvian
22.30 Виолетов Генерал/ Violetov General Live
00.30 dj Gothprince
01.00 Will
01.45 Seraphim Veluvian
02.30 Gothprince
03.15 b2b djs jam session

Припомняме ви и за другото голямо събитие през декември, което се очаква от всички почитатели на мрачната електронна музика – концертът на Hocico.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!