Suicide Squad 2 снимките стартират през март 2018 г.

Започват снимките на Suicide Squad 2

Помня, когато разбрах, че ще излиза първата част на Suicide Squad. С любовта ми към комиксите и този актьорски състав, бях: „Ааааааа!!! Даааа!!!“. Сега обаче няма да ви говоря за първия филм (всички знаем колко е готин), а за прясно-прясно обявеното продължение на филмовата „тупалка“ – Suicide Squad 2.

Според източниците снимките на Suicide Squad 2 ще започнат през март 2018 г. Спекулира се, че премиерата ще е през 2019-а, но дата (или поне месец) не е обявена. Като се има предвид, че DCEU и Warner Bros залагат на няколко ключови продукции от жанра, за които вече е започнала маркетинг кампания ( Justice League, Aquaman, Wonder Woman 2), можем да простим тази липса на повече информация за продължението. Поне засега. А и ни успокоява фактът, че лентата вече е в предпродукция.

Кого ще видим в новия филм?

За режисьор и съавтор на сценария е избран Gavin O’Connor (Warrior, Miracle, The Accountant). Освен за Suicide Squad 2, той ще отговаря и за The Green Hornet (TBA) – друго заглавие, което очакваме с нетърпение. Друго, което знаем, е, че в ролята на извратената ни любимка Harley Quinn отново ще видим Margot Robbie. Що се отнася до Jared Leto, нещата са мъгливи. За него изборът на режисьор е перфектен, но самият той не е сигурен дали ще бъде отново The Joker, въпреки че все още е „отдаден на ролята“. Слуховете разказват, че в новия филм ще се постараят да има малко повече от спорадични появи на героя на Leto. Дали това ще се случи, няма как да потвърдим. Можем само да стискаме палци. Надеждата ни остава в spin-off историята на Joker/Harley Quinn, която обаче ще бъде изпреварена от Suicide Squad 2.

Какво можем да очакваме от Suicide Squad 2?

Както вече казахме, в новия филм се очаква ролята на The Joker да има повече отношение към развитието на историята, а не да е просто образ. Освен това феновете се надяват отборът да се изправи срещу истински важен злодей, а не срещу случайно развилняла се вещица (нищо лично, Cara Delevingne). Предвид, че сценарият дори не е започнат, е лесно да спекулираме. Това обаче води и до очаквания. В този случай не се знае дали новият филм ще ги покрие, ще ги надмине или в най-лошия сценарий – ще ни разочарова. И въпреки че Suicide Squad беше приет с резерви от критиците, феновете са тези, които имаха крайната дума. А тя беше „ДА!“.

Дали и ние ще кажем „О, да!“ на продължението – остава да разберем. Но сме сигурни, че нямаме търпение за първия трейлър. Или поне за още малко детайли. А те трябва съвсем скоро да се появят. Обещаваме да ви държим в течение.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Марина Новачева

Завършила журналистика и смело гмурнала се в дебрите на БГ музикалния бизнес. Любителка на книгите, фентъзи и фантастика филмите, концертите и фестивалите. Родена под знака на телеца. Търпелива до наивност, спокойна до безобразие, обожаваща дома си и мързеливите неделни дни. Балансьор и парламентьор по душа, вярваща в душевния и Вселенски баланс. П. П. Кастрирайте животните си! П. П.2 Осиновявайте, не купувайте! Мир вам!