(Само)убийственият отряд с Bohemian Rhapsody за фон

Всеки нов трейлър на „Самоубийственият отряд“ кара зрителите да полудеят

През 2016 г. студиото Уорнър реализира две заглавия от т.нар. DC вселена. Първи по киносалоните излиза „Батман срещу Супермен“, чиито главни герои са познати на всеки. По-късно тази година обаче любителите на големия екран ще бъдат поглезени с един доста по-различен филм по комикс.

„Самоубийственият отряд“ проследява банда злодеи, които са принудени да участват в доста опасни мисии. Точно така – тук супергероите липсват, вместо тях ще видим просто банда престъпници. „Suicide squad“ присъства като комикс в DC вселената още от осемдесетте години на миналия век, когато писателят Джон Острандер възражда този свят, a сега има възможността да изгрее и на голям екран.

Няма какво да си кривим душата – всеки нов трейлър на „Самоубийственият отряд“ кара зрителите да полудеят една идея повече. Предстоящият DC отбор от суперзлодеи носи бунтарски дух в мирни времена, както и хумор и екшън в изобилие. Интересен слух за филма е, че още неизлязлата по кината продукция е ремастерирана, за да стане още по-забавна – по настояване на Warner Bros., разбира се.

Според режисьора на лентата Дейвид Айер допълнителните снимки имат повече общо с количеството екшън, отколкото с количеството хумор. Ако приемем думите на Айер за чиста монета, това означава, че всъщност няма нужда да се добавят повече шегички. Неговата интерпретация е, че Уорнър са повече от убедени в успеха на този проект и просто са му дали картбланш да продължава да харчи колкото иска за финализирането на филма. Да не забравяме, че официалната премиерна дата на заглавието е 5-ти август – доста вода има да изтече дотогава.

Злите езици твърдят, че Уорнър настояват за повторните снимки на „Отряда“ вследствие на вълната от негативна критика, отправена към крайно мрачния „Батман срещу Супермен“. Загатва се дори, че първият тийзър трейлър е спойлер, който показва хумористичните моменти от целия филм. В новия трейлър обаче има изобилие на нови заигравки, така че имаме пълното право да се съмняваме в подобни твърдения.
Е, времето ще покаже… Както вече казахме, премиерата на филма е през август тази година, а ние тръпнем от нетърпение.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Емилия Иванова