Rick and Morty Сезон 3

Сезон 3 на „Рик и Морти“ с официална премиера

По време на специален стрийм от Cartoon Network обявиха, че третият сезон на „Рик и Морти“ ще започне официално на 30 юли. Освен датата, те излъчиха и първия трейлър за сезона:

https://www.youtube.com/watch?v=DeAw6aXHzcY

Напомняме, че първият епизод от новия сезон 3 вече се излъчи на 1 април, изненадвайки всички. След това обаче трябваше да чакаме почти 3 месеца, за да разберем кога ще видим и останалите епизоди от сезона.

Иначе в самия трейлър можем да видим малко кадри от вече излъчения първи епизод, както и напълно нови неща. Сезон 3 обещава епизод в апокалитпитечен свят ала Лудия Макс, Pickle Rick, както и „най-мрачния сезон за момента“.

Обявата за новия сезон идва само няколко дни след като от Cartoon Network също обявиха, че Рик и Морти ще се появят като персонажи в различни игри. Например в Rocket League ще можете да ползвате специална Морти антена. Освен в нея, други игри, в които можем да видим Рик, Морти и други герои от сериала, са кооперативната бойна игра Gang Beasts, както и в Move or Die, друга кооперативна игра.

От сега си записваме 30 юли в календарите и чакаме с нетърпение.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.