Sea of Thieves - The Hungering Deep

Sea of Thieves с първия си експанжън на 29 май

Ако все още не сте чували за Sea of Thieves, то сигурно сте били в кома през последните няколко месеца. Играта няма нужда от представяне, затова ще преминем директно към информацията за експанжъна. Която не е много, но пък е от сърце.

Първи експанжън на Sea of Thieves – The Hungering Deep

Това, което ви показваме тук, не е просто анимационен едноок пичага с яки татуси. Това е трейлърът на първия от няколко големи експанжъна на Sea of Thieves, наречен The Hungering Deep. Въпросният пират ни плаши с истории за скрити в дълбините на морето чудовища, каквито не можем и да си представим. Това разкрива какво можем да очакваме от играта, след като изминат тези дълги десет дни.

Видеото разкрива акулоподобно чудовище, което поглъща цели кораби. Играта продължава да ни напомня на „Карибски пирати“, само дето там беше октопод ли, сепия ли? Освен за страховитите чудовища, разбираме и за хората, които могат да ги призовават. Сиреч, ще се бием и с чудовища, и с магьосници.

Ние не сме забравили и едно старо обещание на Rare, към което гледаме с надежда. Беше ни казано, че ще бъдат добавени много нови награди за играчите. Не знаем какво точно можем да очакваме от първия експанжън на Sea of Thieves, затова сме нетърпеливи. До края на лятото на тази година трябва да излязат и другите два големи (по думи на Rare) ъпдейта на играта.

Втори и трети експанжън на Sea of Thieves

Първият от двата, които очакваме след The Hungering Deep, се казва Cursed Sails. Там ще видим нови видове кораби, с които да си се плицикаме по моретата. Вторият е Forsaken Shores, който ще ни добави нови земи за изследване. Съответно отново нови чудовища (ама тоя път не водни) и нови съкровища.

През The Hungering Deep ще получим и нови седмични събития, които ще ни носят големи виртуални награди.

Между другото, Rare смени своята снимка в Twitter, като новата такава ни разкрива някакъв огромен морски ужас, с който не знаем как ще се справим, ако ни се наложи…

Sea of Thieves нова снимка в Twitter

Това са нещата, които знаем за първия експанжън на Sea of Thieves. Гледаме напред с надежда и чакаме. Ако искате да получавате актуална информация и интересни факти от света на гейминга, можете да посетите нашата официална фейсбук група – Гейминг Зона.

 

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?