безжични слушалки и външна батерия

Sandberg представи атрактивна комбинация от безжични слушалки и външна батерия

Производителят на първокласна периферия и оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи и у нас най-новата си комбинация от елегантни безжични слушалки и мощна външна батерия (powerbank). Комбинираното устройство ще бъде достъпно на българския пазар от 7 декември на препоръчителна цена от около 51 лева.

Новата външна батерия Sandberg

Новата външна батерия се предлага в много компактни размери и лесно се побира във всеки джоб. Капацитетът ѝ е 2000 mAh. Освен, че може да зарежда мобилния ви телефон, когато наблизо няма контакт, тя предлага и една приятна изненада. А именно елегантните безжични слушалки, разположени под капака на калъфа ѝ. Те се намират точно до дисплея, показващ колко енергия им остава (както на тях, така и на външната батерия). По данни на производителя те могат да издържат до 6 ч в режим на разговори, както и до 280 ч в режим на готовност.

Слушалките Sandberg

Слушалките Sandberg са изцяло безжични,  свързват се към смартфон, компютър или таблет посредством Bluetooth и пасват точно на всяко ухо. Обхватът им е до 10 метра. Те се предлагат с удобни накрайници в три размера – Small, Medium и Large – така че да могат да се използват от всеки. Въпреки малкия си размер, новите безжични слушалки предлагат пълноценно стерео изживяване с отличен звук. Подходящи са и за дълги разговори, по време на които ръцете на потребителя остават свободни за всякакви други дейности. Когато са поставени в захранващия блок, слушалките се зареждат автоматично.

безжични слушалки и външна батерия

Калъфът служи и като външна батерия, с която потребителят може да зарежда в движение своя смартфон или друго устройство. По този начин притежателят му винаги разполагат както с резервна мощност, така и с безжичен звук.

“Разработихме новата си комбинация Earbuds/Powerbank с фокус върху потребителските нужди по време на разходка, в самолета, във влака, на велосипеда, в градината, на тенис корта и в други ситуации в движение. Комбинирахме двете ключови потребности – от резервна мощност и от добър звук – в едно елегантно устройство, което е лесно за носене в джоба. Допълнително предимство е атрактивната му цена, която успяхме да постигнем за нашите клиенти“ – споделя Андерс Партида Петерсен, бранд директор в Sandberg A/S.

Повече информация за комбинираното устройство е достъпна на адрес: http://sandberg.bg/p126-38

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.