почистващ комплект за безжични слушалки

Sandberg пусна почистващ комплект за безжични слушалки

Безжичните слушалки стават все по-популярен аксесоар през последните години и мнозина ги предпочитат както за ежедневно използване, тичане в парка или други физически активности, така и за работа. С това обаче почистването на този тип устройства става все по-актуална тема и се превръща в предизвикателство за мнозина. Притежателите им обикновено се опитват да ги почистят с помощта на памучни тампони, клечки или други подръчни средства, което обаче не е ефективно, а понякога – и безопасно.

почистващ комплект за безжични слушалки

За да реши този проблем, компанията Sandberg пусна на пазара специален почистващ комплект за безжични слушалки. Той съдържа всичко необходимо за безопасното и ефективно почистване на тези популярни аксесоари и може да удължи живота им значително. Комплектът може да се използва дори за почистване на малките конектори на калъфите на слушалките, както и на мобилните телефони, които често губят ефективността си заради натрупване на прах.

почистващ комплект за безжични слушалки

В почистващия комплект са включени малка писалка с връх, две различни четки и предпазен калъф за писалката. Новият почистващ комплект за безжични слушалки също включва и специален лепкав материал, който може да се разтяга по различни начини, за да достигне до труднодостъпните места и да събере замърсяванията.

“И аз съм опитвал да почистя слушалките си Sandberg с кухненска кърпа, клечки за зъби, игли за месо, четка за зъби … какво ли не. По-скоро е трудно и не се получава много добре. Това е действителната причина, поради която сега предлагаме чудесно и ефективно решение. Не съм единственият, който ползва вътреушни слушалки и трябва да ги почисти” – посочва Мартин Холеруп, директор на Sandberg A/S.

Новият комплект ще бъде на пазара този месец, а повече информация за него е достъпна тук.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.