Bad Boys 3 featured image. Филмите през януари 2020 г.

Bad Boys 3 с ново име и премиера през 2018г.

Третият филм от поредицата Bad Boys се завръща на големия екран с ново име – Bad Boys for Life – и феновете на поредицата се вълнуват искрено. 

Да! Дългоочакваното от всички почитатели продължение на касовия филм от 1995 г. „Лоши момчета“ влиза на снимачната площадка през март догодина.

Любимците ни от екрана Уил Смит и Мартин Лорънс ще ни залеят с поредната доза смях, остроумия и най-вече здрав екшън на 12 януари 2018 г. Надяваме се датата да остане тази, тъй като официална дата на премиерата вече се променя няколко пъти. Първоначално обявена бе 7-ми февруари, впоследствие тя беше преместена на 2-ри юни 2017 г., за да стигнем до януарската премиера. Снимките на филма все още не са започнали.

“We ride together, we die together. Bad boys for life“

Очевидно култовата фраза от Bad Boys 2 (“We ride together, we die together. Bad boys for life“, или „Движим заедно, умираме заедно. Лоши момчета доживот“) ще заеме основна позиция в заглавието на третата част.

Интересен факт, който си струва да се спомене е, че режисьор на този филм ще бъде Джо Карнахан, познат ни от заглавия като The Grey и Smokin’ Aces. Майкъл Бей, който режисира първите две части, ще застъпи отново в следващото заглавие от поредицата – Bad Boys 4.

Bad Boys ще бъде втората трилогия в кариерата на Уил Смит след „Мъже в черно“.

Ето и почти официалното потвърждение на Martin Lawrence за Bad Boys for Life в шоуто на Джими Кимъл през октомври тази година:

https://www.youtube.com/watch?v=J6jiNZhZUZk

Продължителното отлагане…

Предвид променливата информацията и надеждите за по-ранна дата на заснемане и премиера на Bad Boys for life няма как да не отчетем недоволството и раздразнителността на феновете. И няма как иначе. Очакванията за нова порция качествен екшън породиха вълна от фалшиви клипове в YouTube, озаглавени „Bad Boys 3 official trailer“, монтирани сцени от други филми на Уил Смит и какво ли още не.

Можем само да се надяваме, че този път всичко ще мине по план и с нетърпение очакваме да видим трейлъра на филма.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Йордан Манов

Никога не е късно да станеш за резил... :)