justice league тийзър трейлъри - основно изображение

Нови Justice League трейлър тийзъри

От нищото тази сутрин осъмнахме с три трейлър тийзъри на идващия по-късно през годината Justice League. Те са съсредоточени съответно върху Аквамен (Джейсън Момоа), Батман (Бен Афлек) и The Flash (Езра Милър) и обещават да видим нов трейлър тази събота.

Аквамен:

Батман:

The Flash:

В най-скоро време трябва да дойдат и още няколко трейлър тийзъри за останалите членове от Лигата: Жената Чудо (Гал Гадот) и Киборг (Рей Фишър). С оглед на това, което се случи със Супермен (Хенри Кавил), все още не е ясно дали и той ще получи свой тийзър.

Зак Снайдер, който ще режисира филма, пък сподели и първия официален постер на филма:

Очакванията за Justice League са големи, както от феновете, така и от студиото. Кино критиците и зрителите не се изказаха много ласкаво за Супермен срещу Батман – предишният филм на Снайдер. Suicide Squad също не бе харесан особено, с изключение на Марго Роби в ролята на Харли Куин. Ако Снайдер не успее да се справи и с Justice League, това би означавало сериозно преосмисляне на подхода на студиото към следващи филми в DC комикс вселената. Преди да видим какво ще ни поднесе Лигата обаче, ще имаме възможност да видим Гал Гадот като Жената Чудо и в нейния собствен филм, който се очаква да излезне на 2 юни по големите екрани.

Докато чакаме събота, нека си припомним първия трейлър за Лигата, който излезе за Comic Con 2016:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.