Заглавна картинка на статията "Работи се върху цели Google Bluetooth слушалки"

Работи се върху цели Google Bluetooth слушалки

Изненадващо се появиха слушалки с марката Google. Те се очаква да бъдат изцяло покриващи ухото, с active noise-canceling функции и да са безжични. На пръв поглед те изглеждат специални или изключителни. Различното при тях се свежда то традиционните цветове на Google около бутоните. Дали ще видим нови Google Bluetooth слушалки на пазара скоро?

Google Bluetooth слушалки? Защо не!

Продуктът носи кодовото име GID5B. Като функции крият вграден микрофон за телефонни разговори, Micro USB порт за зареждане и възможност за връзка с кабел за обикновени плейъри. Упътването обаче не споменава Google или друга по-известна марка. Какво ли се случва?

Снимка на Google Bluetooth слушалки

За сега можем да сведем тези факти до три възможни обяснения:

  1. Това е продукт, който ще бъде представен на предстоящата Google I/O конференция. Компанията обожава да раздава хардуер и други продукти на разработчици, които посещават събитието. Все пак изглежда доста по-лесно да сложат логото си на вече съществуващи слушалки и просто да ги раздадат. Няма логика да преминават комисия за одобрение и покриване на стандарти. Какви ли са тези google Bluetooth слушалки?
  2. Те са предназначени за собствения магазин на Google. Там вече се продават доста неща под тази марка, макар и не произведени от самата компания. Гамата на магазина включва и други Bluetooth продукти. Коментара за липсата на логика с комисията от предната точка важи и тук.
  3. Това е изцяло нов продукт за широката публика. В този случай те изглеждат доста скучно. Чудим се и защо имат подобно нестандартно лого. Наскоро бе споменато в сайта Reddit, че компанията подготвя продукт под името Bisto. Той би трябвало да поддържа известия под формата на говор. Коментарите са базирани на изтекла информация от ъпдейт на Android, пуснат наскоро. Възможно ли е тези Google Bluetooth GID5B слушалки да са Bisto?

Снимка на google bluetooth слушалки

За сега не разполагаме с повече информация и всичко от тук насетне би било в сферата на широките предположения. Според коментари на компанията, това са просто слушалки, които се раздават на служителите за работа. Дали?

снимка на стари google слушалки

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивайло Янев

Технологичен ентусиаст, който обожава теми като Local и Cloud Storage, IoT, компютърни конфигурации, модове, компютърни и конзолни игри и всякакви странни и полезни джаджи.