NEXT GEN Hi-Fi EXPO

Най-скъпите слушалки в света идват в Пловдив на първото NEXT GEN Hi-Fi EXPO в града

Първото пловдивско издание на изложението за аудио техника NEXT GEN Hi-Fi EXPO ще се проведе в хотел Тримонциум, на 11 и 12 ноември тази година. На него ще бъде представен най-големият избор от слушалки, колони и други Hi-Fi аудио продукти в България. Организатор на събитието е българският вносител на аудио техника V System, а входът е свободен.

Във фокуса на изложението ще бъде дуелът между двете най-скъпи слушалки в света – Sennheiser HE1 и Hifiman Shangri-La SR, които се предлагат на цени от 140 000 лв. и 110 000 лв. съответно. На събитието всички желаещи пловдивчани ще имат възможност да изпробват и двата модела.

Sennheiser HE1

Sennheiser HE1 се отличават с безкомпромисен звук и уникален дизайн, с усилвател, изработен от мрамор Carrara – един от най-ценните видове камък на планетата, от който е правил скулптурите си ренесансовият художник Микеланджело Буонароти. Слушалките са изключително лесни за ползване, а капакът им се отваря с едно единствено докосване, всички елементи на усилвателя и бутоните излизат автоматично напред, а тръбите се издигат от корпуса.

Hifiman Shangri-La SR

Hifiman Shangri-La SR от своя страна разполагат с уникална HIFIMAN технология, базирана на нанотехнологични драйвери и предлагат изключително качество на звука, както и удобен за продължително използване дизайн.

Други иновативни продукти

На събитието в Пловдив ще бъдат представени и други иновативни продукти от общо 25 водещи производители в света, сред които Sennheiser, Hifiman, Audio-Technica, Meze Audio, iFi, Dan Clark, Focal и Musical fidelity. Сред моделите слушалки, достъпни на място ще бъдат HD 660 S2, Momentum 4, НD 400, НD 600, Suѕvаrа и Ѕhаngrі-Lа Јr, а много от продуктите ще са с намаления, достигащи до 50 процента. Поради добрата акустика на залите, силен акцент ще бъде и представянето на редица нови модели колони. Участниците ще осигурят над 200 награди за посетителите. В изложението ще се включи и Дюкян Меломан, чиито екип ще предостави голям избор от винили.

Това е второто NEXT GEN Hi-Fi expo за тази година, след провелото се в София изложение през октомври. Плановете на организаторите включват през следващите години подобни аудио събития да се проведат в редица други градове на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.