Най-новото интелигентно осветление на GE в комплект с Alexa и HomeKit

В днешно време интелигентните домове натрупват все по-голяма популярност. Възможностите и опциите са не малко за изброяване и това допълнително усложнява задачата за изграждане на именно такъв тип дом. Част от многото възможности са добавяне на гласов контрол и автоматизация на вашите светлини, покрития на прозорци и термостати. Целта на новото осветление на GE е максимално да улесни потребителите при техния избор.

Cъс серията на GE идва с така наречените от компанията „гласови интегрирани таванни приспособления“, които са първи по рода си. Също така на стената има интелигентен комутатор, който помага за управлението на лампите чрез гласови команди. Освен да контролирате яркостта, ще можете също така да ги включвате и изключвате. Има и опция за контролиране на температурата на самото осветление и затъмняване. 

GE осветление

Ако вече сте си закупили Alexa, може да я използвате с разширенията Sol за лампи на GE и чрез ESP функцията на Amazon ще можете да си пускате Spotify или SiriusXM. Не се тревожете, ако използвате продукти на Apple, защото ще се поддържа съвместимост с техния HomeKit на C-Life и C-Sleep Smart гнезда с C-Reach мост, позволяващо ви да използвате Ciri от вашия Iphone или Ipad.

Говорейки за осветление, тук може да видите историята на маслените лампи и тяхното приложение през годините.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Ивайло Семерджиев