клавиатури MX Mechanical

Клавиатури MX Mechanical на Logitech – проектирани за творчество и продуктивност 

 Новата мишка MX Master 3S и безжичните клавиатури MX Mechanical и MX Mechanical Mini помагат на опитните дигитални създатели да се насладят на всеки момент от творческия процес

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разширява своята Master серия с две нови механични клавиатури – пълноразмерната MX Mechanical и минималистичната MX Mechanical Mini, както и с новата мишка MX Master 3S. Серията Master на Logitech дава на напредналите дигитални творци ултимативни инструменти за продуктивност, които предлагат високопроизводително механично писане и прецизно проследяване по екрана.

клавиатури MX Mechanical

„Съществува растящо общество от софтуерни разработчици, които се влюбват в механичните клавиатури, когато започнат да играят игри и сега искат същото усещане за прецизност и контрол от тяхната професионална настолна клавиатура,” каза Tolya Polyanker, Шеф на MX серията за креативност и продуктивност в Logitech. “MX Mechanical комбинира най-доброто от двете – съвършенството на геймърска клавиатура Logitech с усещането за класа на MX Master серията.”

MX Mechanical и MX Mechanical Mini

MX Mechanical и MX Mechanical Mini предлагат последно поколение нископрофилни механични суичове. Тактилните тихи (кафяви) суичове на клавишите допринасят за най-тихата механична клавиатура на Logitech до сега, която се отличава със страхотно усещане за механично писане. Кликващите (сини) и линейните (червени) суичове също са налични като опции на определени пазари. Клавиатурите са проектирани с двуцветни капачета за оптимално разпознаване с периферното зрение. Умната подсветка с шест опции автоматично настройва яркостта спрямо околната светлина и се изключва, когато не е нужна, за да пести батерията.

клавиатури MX Mechanical

За да отговори още по-добре на нуждите на напредналите творци, MX Master 3S има  8,000 DPI оптичен сензор, който проследява движението върху почти всякакви повърхности, включително стъкло и предлага бърза работа с монитори с висока резолюция. Кликовете вече са 90% по-тихи в сравнение с MX Master 3, без да се жертва удовлетворяващото чувство за прецизност, така че потребителите могат да се фокусират върху работата, а не върху шума.

MX Master 3S

MX Master 3S е с MagSpeed Electromagnetic™ колелце, което препуска през 1,000 реда текст за една секунда, и може да се накланя и настрани за хоризонтална навигация, а ергономичната му форма е изваяна за дълги часове комфорт.

клавиатури MX Mechanical

MX Mechanical, MX Mechanical Mini и MX Master 3S са съвместими със софтуера Logi Options+. Потребителите могат да персонализират индивидуално бутони, да използват предварително дефинирани или да създават свои собствени профили за конкретни приложения, да настройват скоростта на проследяване, да избират ефекти на подсветката и други, за да оптимизират своя работен процес. И трите продукта са снабдени с Bluetooth и собствената Logi Bolt безжична технология за надеждна и сигурна връзка дори в гъсто населени среди и могат да се свързват с до три различни устройства като са съвместими с най-популярните операционни системи, включително Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS и Linux.

Устойчивост

В Logitech продуктите са проектирани да осигуряват чудесно потребителско преживяване и да оказват минимално въздействие върху околната среда, а MX Mechanical и MX Mechanical Mini са разработени с мисъл за бъдещето. Част от пластмасовите части на клавиатурата са направени от рециклирани пластмаси (PCR): 45% при MX Mechanical и 47% при MX Mechanical Mini. Горната алуминиева част на клавиатурите е направена от нисковъглероден алуминий с възобновяема енергия, а не с фосилни горива, с цел намаляване на въглеродния отпечатък. Мишката MX Master 3S също е направена от PCR пластмаса – 27% от графитената и 22% от светлосивата.

Всички продукти Logitech, включително MX Mechanical, MX Mechanical Mini и MX Master 3S, са сертифицирани като въглеродно неутрални. Когато купувате продукт Logitech, въглеродният му отпечатък е намален до нула чрез подкрепа на горите, възобновяемите източници и обществата за намаляване на въздействието върху климата, които редуцират отделянето на въглеродни съединения.  ​​

Цени и наличност

MX Mechanical, MX Mechanical Mini и MX Master 3S ще бъдат налични през май 2022 на logitech.com и в търговските вериги за техника. Препоръчителната крайна цена за клавиатурата MX Mechanical е 349 лв. с ДДС, на MX Mechanical Mini – 319 лв. с ДДС, а на мишката MX Master 3S – 259 лв. с ДДС.

Споделете Вашето мнение за новата вертикална ергономична мишка Lift на Logitech в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.