Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle с първи трейлър

През 2015 Матю Вон изненада всички с прекрасния Kingsman: The Secret Service. А преди броени минути се появи и първият трейлър на продължението – Kingsman: The Golden Circle. Без да губим повече време, нека видим какво ни е приготвил Матю този път:

В последните месеци, това е най-добрият трейлър след този на Thor: Ragnarok. И тук виждаме съвсем малко от историята – разрушаването на централата на Kingsman и явното пренасяне на действието в Америка. И толкова. Не виждаме завръзката, не виждаме колко лош е главният лош герой. Виждаме само няколко приятни екшън кадъра, които да ни зарибят за това, което ни очаква. И за пореден път виждаме, че Матю Вон се справя чудесно с визуалното представяне.

Също така, цялото нещо беше озвучено от Франк Синатра, за което ние даваме бонус точки. Може да не е Лед Цепелин, но определено се вписва в цялостния стил на филма.

И понеже това е едва първи трейлър, можем смело да очакваме още поне един или два основни трейлъра, ТВ трейлъри, тийзъри с персонажите, и всичко друго, на което са способни от маркетинг отдела на 20th Century Fox. За момента имаме поне малката надежда, че те нямат да разкрият основните елементи от исторята. Някои от нас все още искат да бъдат изненадани, когато отидат в кино салона, 20th Century Fox – не повтаряйте грешките на Terminator: Genesys.

Но да се върнем към трейлъра на Kingsman: The Golden Circle. В него, освен красивите екшън сцени, има и доста информация за актьорите, които ще вземат участие. На екрана се завръща Тарън Еджертън в главната роля, подпомаган от Марк Стронг, Холи Бери, Чанинг Тейтъм, Джеф Бриджес, Джулиан Мур и дори сър Елтън Джон.

Колин Фърт в Kingsman: The Golden Circle

А за тези от вас, които изгледаха трейлъра докрай – видяхме и Колин Фърт, който спокойно се бръсне с превръзка на окото. Дали това е поредно намигване към Джеймс Бонд (Блофелд) или към филмите на Marvel (Ник Фюри), остава да видим.

Във всеки случай, очакваме Кingsman: The Golden Circle с нетърпение и можем само да съжаляваме, че премиерата е насрочена чак за 14 септември тази година.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.