Jungle

„Jungle“ с Даниел Радклиф с международен трейлър

Очевидно порасналият вече Хари Потър усилено се опитва да избяга от белязалата го доживот роля. Младият актьор всячески се старее да подбира участията си, и след като беше млад адвокат в “Жената в черно”, труп в “Swiss Army Man” и помощник на самия Франкенщайн във “Виктор Франкещайн”, сега ще трябва да оцелява сред негостоприемните джунгли на Боливия в „Jungle“.

Филмът е дело на Грег Маклийн (“Wolf Creek”, “Rogue”, “The Belko Experiment”) и е по истинската история на приключенеца Йоси Гинсберг, в чиято роля Радклиф ще се превъплъти в лентата.

Историята се развива в началото на осемдесетте години на миналия век. Запознава ни с младия Йоси и неговите приятели – швейцарският учител Маркус Стам и американският фотограф Кевин Гейл. Тримата потеглят от боливийския Ла Паз към приключение, което ще запомнят за цял живот. Групата е предвождана от австриеца Карл Рупрехтър, с който се запознават само няколко дни по-рано, и който твърди, че познава много добре района. Нещата обаче бързо се объркват и приключението се превръща в кошмар, от който не всички ще се завърнат живи.

Трейлърът вече е наличен и можете да го гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=7c1HHspifL8

Определено ни харесва това, което виждаме. Показаните кадри обещават едно напрегнато и изпълнено с опасности пътуване, а самият Радклиф е показал, че умее да се справя и с по-нестандартни роли. В същото време режисьорът пък е доказал, че знае как се гради солидна и сурова история с минимални шансове за оцеляване. Едва ли тази продукция ще достигне до нашите екрани, но със сигурност ще ѝ хвърлим едно око, по един или друг начин.

„Jungle“ е режисиран от Грег Маклийн. Сценарият е дело на Джъстин Монджо. Компания на Даниел Радклиф  ще правят още Thomas Kretschmann, Alex Russell, Joel Jackson и Yasmin Kassim. Макар действието да се развива в Боливия, филмът е заснет сред австрлийските джунгли. Премиерата му е насрочена за 3 август и ще дебютира по време на интернационалния филмов фестивал в Мелбърн.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!