Иван Житиянов

Обявиха Иван Житиянов от Телелинк Бизнес Сървисис за бизнес лидер на годината

Иван Житиянов, изпълнителен директор на Телелинк Бизнес Сървисис, беше отличен като бизнес лидер на годината в четвъртото издание на Годишните награди на b2b Media. Компанията получи отличие и в категория „Иновация на годината“ заради своя Център за управление на сигурността. Наградите бяха връчени на специална церемония в Националната филхармония в столицата.

Признание

Под ръководството на Иван Житиянов, през 2017 година, Телелинк Бизнес Сървисис успешно извървя пътя на вътрешна, външна и продуктова трансформация. Компанията премина през цялостно преструктуриране. Част от него е и отделянето на звеното „Системна интеграция“. Екипът се фокусира в адресирането на бизнес процесите и нуждите на клиентите в сферите на ИТ инфраструктурата, информационната и киберсигурност, дигиталната трансформация, големите данни и управляваните услуги.

2017 година за Телелинк Бизнес Сървисис премина под знака на множество ключови проекти в корпоративния сектор. Сред тях е спечелването на 7-годишен договор с Луфтханза Техник на международно ниво. Той е за предоставянето на цялостно решение като услуга за високотехнологична корпоративна мрежа, безжична мрежа и VoIP телефония, в конкуренцията на водещи международни технологични интегратори. Фирмата се доказва и в публичния сектор, като например изграждането на цялостната технологична инфраструктура за българското европредседателство. Това пък се случи със съдействието на Министерството на вътрешните работи и Столична община.

Същевременно проектът на Телелинк за цялостна Cisco Meraki мрежа в Телерик беше отличен като проект на годината в образованието.

B2b Media отличи и решението, което Телелинк Бизнес Сървисис предлага на компаниите за тяхна защита – Център за управление на сигурността в категория „Иновативно решение на годината“. Компанията гради експертиза в сферата на защитата на данни през последните пет години. Проучванията и опитът показват, че справянето с модерните киберзаплахи изисква решения за постоянен мониторинг, корелация и анализ на поведението.

Именно поради тази причина Центърът за управление на сигурността на Телелинк дава възможност на организациите да получат видимост, контрол и препоръки за подобрения от сертифицирани киберексперти. С тях те успешно повишават нивото на киберзащита на своя бизнес.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.