Genesis Toron 531

Genesis Toron 531 – Нови геймърски слушалки от Genesis

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел слушалки от затворен тип с издръжлив и удобен дизайн, стъпаловидно регулиране на ширината и нулева компресия, който ефективно изолира от външни шумове.

Вътрешната страна на лентата за глава е изработена от мек и дишащ материал, който осигурява оптимална температура и минимизира риска от изпотяване. Наушниците от мемори пяна с текстилен горен слой и имитация на кожа не само се приспособяват към потребителя и запомнят формата на главата, но също така съчетават най-добрите характеристики на кожените наушници (затихване на звука) и платнените такива (максимален комфорт при контакт с кожата). В кутията е включен и допълнителен комплект от изцяло текстилни подложки.

Genesis Toron 531

Благодарение на 50-милиметровите си драйвери, способни да възпроизвеждат честоти с по-широк диапазон, Toron 531 осигуряват балансиран звук, отличаващ се с мощност, детайлност и динамика. Микрофонът с честотна характеристика в диапазона 100 – 10000 Hz разполага с гъвкаво рамо и възможност за управление на звука от контролера върху кабела. В случай, че се използва външен кондензаторен микрофон, микрофонът на Genesis Toron 531 може да бъде премахнат само за секунда, намалявайки теглото на слушалките.

Toron 531 е мултиплатформена слушалка. Това означава, че може лесно да се свърже към устройства, оборудвани с 3,5-милиметров конектор. Изцяло отделящите се кабел и микрофон улесняват транспортирането, а допълнителният контролер осигурява бързо и лесно управление. В комплекта също така е добавен и сплитер, който позволява свързването на слушалките към компютър, оборудван с отделен жак за микрофон и слушалки.

Genesis Toron 531 ще са налични на българския пазар от края на март на цена от 99 лв. с ДДС.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии. Модерният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.