Acronis Cyber Protect Home Office

Acronis Cyber Protect Home Office – първи софтуер за киберзащита на крайни потребители, базиран на изкуствен интелект

Решението Acronis Cyber Protect Home Office защитава данните и устройствата чрез единен, иновативен модул

Acronis, глобална компания за киберзащита, обяви пускането на  Acronis Cyber Protect Home Office (доскоро известен като Acronis True Image). Иновативаният софтуер предлага всеобхватен набор от защитни функции, които интегрират надежден бекъп и сигурност, базирана на изкуствен интелект (AI). Ето защо това решение е абсолютна необходимост за инивидуални потребители, семейства, отдалечено работещи служители в домашни офиси, както и малки фирми.

Тревожно голям дял – 41% от индивидуалните потребители – рядко правят бекъп на своите данни или дори никога не го правят. Същевременно  61% споделят, че предпочитат интегрирано решение. Нуждата от стабилна, опростена и всеобхватна система за киберзащита никога не е била по-голяма в днешния все по-взаимосвързан свят. Acronis Cyber Protect Home Office е проектиран да отговаря на постоянно еволюиращия свят на киберсигурността чрез интегриране на авангардни решения за дигитална защита и сигурен бекъп от Acronis. Комбинирайки защитни механизми, базирани на AI, безупречен бекъп, инструменти за дистанционно управление и защита на мобилните устройства, Acronis определя стандарта за холистична киберзащита. Acronis Cyber Protect Home Office е единственото цялостно решение за „активна“ сигурност, което отговаря на нуждите от киберзащита в рамките на единна, лесна за използване и модерна платформа.

“С напредъка на AI киберпрестъпниците и техните тактики еволюират,” каза Гайдар Магдануров, президент на Acronis. „Днес дори хора с ограничена технологична експертиза могат да навредят на голям брой индивидуални потребители чрез използването на комплексни атаки посредством фишинг и социален инженеринг. Предпазването на данните, приложенията и системите изисква цялостно решение за киберзащита – интегрирайки сигурност и бекъп на данните. Развълнувани сме да обявим най-новото издание на Acronis Cyber Protect Home Office, осигурявайки по-добра производителност и по-силна технология за сигурност с цел предпазване на данните, устройствата и домашния офис на отделния потребител.“

Основните функции и ползи на Acronis Cyber Protect Home Office включват:

  • Подобряване на киберсигурността на база AI: Иновативните възможности на AI проактивно идентифицират и неутрализират потенциални заплахи, като същевременно осигуряват допълнителен слой защита от кибератаки, включително автоматизирано възстановяване от рансъмуер. Активирайте функционалността за двуфакторно удостоверяване (2FA), за да увеличите максимално сигурността си.
  • Бекъп и клониране: Acronis Cyber Protect Home Office предлага надеждни механизми за сигурен бекъп и клониране. Потребителите могат да обезопасят своите критични данни и системи чрез надежден бекъп, което гарантира бързо възстановяване в случай на загуба на данни или кибератака.
  • Отдалечено управление: Потребителите имат пълна правомощия благодарение на инструментите за дистанционно управление, така че да наблюдават и управляват своите мерки за киберсигурност от всяка точка на света. Това допълнително удобство и гъвкавост позволяват бързо реагиране на всякакви нововъзникващи заплахи.
  • Мобилни приложения и бекъп: Въпреки че производителите на мобилни устройства предлагат някои възможности за съхранение, те обикновено са специфични за дадената платформа, а семействата с множество различни устройства може да имат комбинация от различни операционни системи. Acronis Cyber Protect Home Office разполага с възможности за съхранение за всяка операционна система наред с разширено криптиране, за да запази в безопасност мобилните контакти, календари, снимки, файлове и данни. Решението предлага и мобилно приложение за защита на данните на мобилното устройство. Тази функционалност работи безпроблемно върху всички видове устройства, така че данните са достъпни от всяко място чрез приложението или уеб интерфейса.

Acronis Cyber Protect Home Office е достъпен за закупуване онлайн и от определени риселъри чрез годишни абонаменти, започвайки от $49.99.

За Acronis

Acronis обединява защита на данните и киберсигурност, за да осигури интегрирана и автоматизирана кибер-защита, гарантираща справянето с предизвикателството на модерния дигитален свят SAPAS – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност.  Предлагайки гъвкави модели на внедряване, които отговарят на изискванията на доставчиците на услуги и ИТ професионалистите, Acronis осигурява върхова кибер-защита за данните, приложенията и системите посредством иновативни антивирусни решения, бекъп, аварийно възстановяване и защита на крайните устройства от ново поколение, всички стъпващи на изкуствен интелект. С усъвършенстваната технология за предпазване от злонамерен софтуер, базирана на най-модерния машинен разум, и технологии за удостоверяване на данни, базирани на блокчейн,  Acronis предпазва всяка среда – от облака до хибридните системи и до инсталационните решения – на ниска и предвидима цена.

Acronis е швейцарска компания, основана в Сингапур. Чествайки две десетилетия на иновации, Acronis има повече от 2000 служители в 45 локации. Решението Acronis Cyber Protect е достъпно на 26 езика в повече от 150 страни и се използва от 18 000 доставчици на услуги за предпазването на над 750 000 бизнеса.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.