Заглавна снимка на гейминг доза - "Мистериозният G-Man"

G-Man – мистерията на Half-Life.

Знаете ли, че … Мистериозният G-Man от Half-Life сериите е персонаж, за който няма почти никаква информация. Той се появява в няколко етапа от играта, следейки Гордън Фриймън, без да го напада. Зад мистериозния герой има купища теории, като в една от тях се твърди, че Фрийман халюцинира, защото е дрогиран. В друга пък се твърди, че това не са халюцинации, а самия той, но от бъдещето.

В случай, че имате интерес и искате да чуете какво казва мистериозният персонаж от играта на Гордън, то тогава може да изгледате клипа, по-долу в публикацията.

Още един интересен факт е, че в края на играта, G-Man предлага работа на Фриймън. Той му предлага да работи за него и за организация, която той ръководи, но не казва коя е тя. В случай, че искате да кажете вашето мнение по въпроса, сега е момента да ви поканим в нашата фейсбук група PC Gamer Bulgaria, където можете да споделите с нас какво мислите по въпроса с мистериозния персонаж от Half-Life.

Half-Life е пусната за продажба през 1998 година. Разработена е от създателите на така известната на всички ни CS:GO, а именно Valve Software. Играта е награждавана няколко пъти с титла „игра на годината“, като и до ден днешен играта се играе от много хора по целия свят. Повече информация за играта можете да намерите тук, а повече информация за Valve Software можете да намерите тук.
G-Man в Half-Life и Half-Life 2

Свали като WallPaper (Full HD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Николов

Занимавам се с компютърни технологии от 7 годишен. Компютърните игри са моята страст, обичам да критикувам.