Fallout 76 Бета започва на 24-ти октомври!

Ако погледнете зад ъгъла, знаете ли какво ще видите? Fallout 76 бета-та почти дойде! Утре се започва за Съединените Американски Щати, а вдругиден пристига и при нас в Европа. Няма да можем да играем, когато си поискаме, но Bethesda официално обяви времевите прозорци, в които ще можем да пробваме затворената бета.

Първата сесия ще започне във вторник, 23-ти Октомври от 7 PM ET/4 PM PT to 11 PM ET/8 PM PT. Пълен график с прозорците можете да видите по-долу. Идеята на Bethesda за времевите прозорци, в които ще можем да играем, е да събере възможно най-много играчи по едно и също време. Това ще действа на играта като стрес тест и ще покаже слабите ѝ места. Сесиите ще продължат между четири и осем часа на ден, след което бетата се затваря и е недостъпна до следващия прозорец. Този процес ще се повтаря отново и отново (и отново) до 14-ти Ноември.

Бета код за достъп ще бъде изпратен на всеки, който е направил pre-order на играта и през трите платформи. Във всичко написано обаче има една малка уловка. Тези дати, които пишем по-долу, ще бъдат достъпни само за хората, които играят на Xbox. PS4 и PC потребителите ще трябва да почакат до 30-ти Октомври, за да получат своя код.

Fallout 76 бета - карта

Как става влизането във Fallout 76 Бета версия?

С покупката на физическо копие от играта получавате код, който да вкарате в страницата на своя акаунт. Ако решите да закупите дигитално копие, ще бъдете пуснати в тегленията автоматично.

Забележка – тези кодове НЕ ви дават достъп до бетата на Fallout 76! Bethesda изтегля играчи, вкарали кодовете си, на които дава достъп до самата бета.

Кога започват сесиите?

  • САЩ: Pacific Time: 4 PM – 8 PM (Вторник, 23-ти Октомври)
  • САЩ: Eastern Time: 7 PM – 11 PM (Вторник, 23-ти Октомври)
  • Великобритания: BST: 12 AM – 4 AM (Сряда, 24-ти Октомври)
  • Австралия: AEDT: 10 AM – 2 PM (Сряда, 24-ти Октомври)

Bethesda ще ви позволи да запазите прогреса си от бетата по-късно, когато пълната версия на играта бъде пусната. Pre-оrder също ви дава 500 атома, които са валутата в играта. Можете да ги използвате за козметични продукти за своя аватар.

fallout 76 avatar

А вие поръчахте ли своето копие от Fallout 76? Кажете ни в коментарите и посетете официалната ни Фейсбук страница – Гейминг Зона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?