Destiny 2 Patch 1.0.7 – Какво ново?

За тези от вас, които не знaят, Destiny 2 е най-новoто екшън RPG на сцената. Следвайки стъпките на първата игра, продължението се надява да почерпи същия успех. Този път и на PC! Играта е на конзоли още от септември, а от месец вече е в ръцете на PC феновете. Въпреки че ние все още не сме направили обстойно ревю, колегите от екипа разцъкват яко и скоро може да очаквате още Destiny 2 материал. Новият Patch 1.0.7 е вече пуснат, а играта си върви и с пълна пара се готви за първия мащабен експанжън!

Destiny 2 Patch 1.0.7 – новостите

От тази седмица, patch 1.0.7 за Destiny 2 вече може да бъде свален.  В четвъртък сървърите и на двете игри бяха профилактично свалени, а редом с това бе пуснат пач 1.0.7. Ъпдейтът се фокусира основно върху оправянето на вече съществуващи бъгове. Тези, които играят на PC, са получили допълнителна актуализация, тоест версия 1.0.7.1. PC ъпдейтът оправя проблем, който водеше до това играчите да получат грешка в Buffalo евента. Отделно, Nvidia пусна нов драйвер, който осигурява значителни подобрения за представянето на играта.

https://www.youtube.com/watch?v=clgeE-r3m6Q

Bungie за пореден път доказват, че живо се интересуват от мнението на феновете, като добавиха и нови функционалности към Android и iOS приложенията на Destiny 2. Рядко виждаме приложения, създадени с цел да подпомогнат основната игра, но Bungie продължават с развитието на този тип „quality of life“ функции, коeто само радва феновете.

По-интересното е, че този пач поставя основите за първия expansion на играта, The Curse of Osiris.

The Curse of Osiris

Тази седмица се състоя и първото от трите предавания на живо, предвидени да разкрият подробности за новостите в играта. На 21 ноември се проведе вторият live-stream, разкриващ някои от новите дейности, идващи с Curse of Osiris, и ще имаме повече геймплей и впечатления. Пускането на DLC-то е на 5 декември, през което време се променя графикът за седмично рестартиране на евентите. Bungie ще дебютира дейностите, които ви очакват на Меркурий, включително и пътуването в Infinite Forest, нови евенти и още. Също така Destiny 2 ще получи подобрения при производителността на Xbox One X и PS4 Pro.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Васил Кендев

Геймър и ентусиаст на тема всичко футуристично и технологично. Често бъркам Sci-Fi с реалност, но май не ми пречи. От 10 години се занимавам с Youtube под една или друга форма и е най-голямото ми хоби за момента. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.