Fury е новият герой на Darksiders 3
Fury е новият герой на Darksiders 3

Нов трейлър разкрива детайли около Darksiders 3

Неочаквано и без много шум THQ Nordic обявиха, че работят върху Darksiders 3 и дори пуснаха трейлър, за да ни го докажат. Новата част от поредицата за Четиримата конници на Апокалипсиса се разработва от Gunfire Games – студио, изградено главно от бивши членове на Vigil Games (създали първите две части). Darksiders 3 ще се придържа към познатата hack `n slash формула на предишните две игри, като засега единствено се знае, че ще излезе по някое време през 2018 г.

Нов трейлър разкри детайли около излизането на Darksiders 3
Darksiders 3 ще ни запознае с нов герой, но ще ни остави в добре познатата ни от предишните игри обстановка.

Четиримата конници на Апокалипсиса и тяхната бясна сестра

Трейлърът не ни дава кой знае колко информация, но поне става ясно, че този път играчът ще поеме ролята на Fury – сестра на Четиримата конници. Историята ще се развива по същото време, в което се разгръща Darksiders 2 – това обяснява и защо получаваме нов главен герой. Сцената отново е опостушената планета Земя, където Fury ще се бори със „седемте смъртни гряха“, за да възстанови баланса между доброто и злото. Всъщност Фурията ще се изправи буквално срещу антропоморфните персонификации на тези седем смъртни гряха – сиреч разбирайте седем мастити, мускулести и уникално потресаващи босове, вероятно всеки с по няколко отделни бойни фази/форми!

Малко повече детайли около това, що за героиня ще е Fury, излязоха на Amazon страницата на Darksiders 3. Там можем да прочетем, че Fury е магьосница, разполагаща с мощен камшик и арсенал от магии, с които да се изправи срещу силите на злото. Основен магически „трик“ на Fury ще е превъплъщаването й в различни форми, които имат свои собствени характеристики, качества и оръжия. Авторите ни обещават отворен свят, който играчът ще има пълната свобода да изследва, докато разгадава пъзели и разкрива тайни, водещи го напред в сюжета и историята.

Познавайки стила на първите две части, можем да кажем, че със сигурност ни очакват и други интересни нововъведения. Едно е ясно – Darksiders 3 ще ни пренесе в типичната за поредицата огромна и разнообразна постапокалиптична планета Земя, унищожена от войни и завзета от природата,… и ние нямаме търпение този момент да дойде!

До тогава – нека да се насладим на арт-а и разкриващия играта трейлър!

Природата е завзела опостушената Земя.

Трейлърът не издава много информация за героите в играта.

Героинята Fury в гръб.
Darksiders 3 излиза през 2018 г., разработена от Gunfire Games и издавана от THQ Nordic.
Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Константин Георгиев

Войн на 90-те, тръгнал на последен поход срещу пълната безидейност и пошлост на днешната развлекателна индустрия. Дайте ми класически видео игри, екшън и хорър филми от 80-те и 90-те, постапокалиптична фантастика и ще ми станете най-добри приятели!