Cyber Security Talks Bulgaria 2022

Cyber Security Talks Bulgaria 2022 на 10 май в София

Първото събитие от поредицата Cyber Security Talks Bulgaria 2022 вече е готово да посрещне своите гости!

Cyber Security Talks Bulgaria e първото ежемесечно събитие в България на тема Киберсигурност, ще се провежда всеки втори вторник на месеца на различно място, предоставено от домакина и спонсорите на текущото издание. Целта е създаване на общност от специалисти, фокусирани в сферата на кибер информационната сигурност, в която да се споделят опит, знания, инструменти, впечатления, проблеми, идеи и мнения.

Реалността е такава, че ежедневно всеки от нас взема решения за информационна сигурност”, разказа Пламен Тошев, управител на Acronis България. „Всеки от нас е мениджър по информационната сигурност на своята собствена екосистема от компютри и джаджи. Всеки от нас отговаря за безопасността на домашната мрежа с всички устройства в нея. И всеки от нас прави стъпки, от които зависи непокътнатостта на ИТ инфраструктурата в компанията, в училището, в университета”.

Събитията са насочени към всеки, интересуващ се от Информационна и Киберсигурност. Първият домакин на събитието е глобалния лидер в киберзащита – Acronis.

Замисълът е всяка сбирка да започва със споделяне на ценен опит или нови знания: конкретен казус в дадена организация и неговото разплитане, важно откритие на учени, нови статистически данни. Неформалният характер предполага това да е по-скоро свободен разговор, отколкото официална презентация. Конкретните теми и специалните гости ще се обявяват на сайта на инициативата. Дискусията постепенно ще се прелива в почерпка, за което домакините ще имат грижа.

Кога: 10 май 2022г., 19:00 (вратите ще бъдат отворени от 18:30)

Къде: София, бул. Г.М. Димитров 59, NV Tower, етаж 11

Програма:

18:30 – 19:00 – Регистрация

19:00 – 19:15 – Откриване на събитието

19:15 – 19:45 – Презентация на тема “Защита на корпоративна инфраструктура посредством SOC”, Симеон Кърцелянски, Cyber Security | IT Director at Eltrade

19:45 – 20:15 – Втора презентация

20:15 – 22:00 – Networking

Входът е безплатен, но се изисква регистрация на https://www.eventbrite.com/e/cyber-security-talks-bulgaria-first-meetup-tickets-320545800117 .

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.