ADSYS

Българската компания ADSYS достави уникален 8-процесорен сървър

Утвърденият доставчик на сървъри и системи за съхранение на данни – ADSYS – реализира на българския пазар уникална система, чийто бройки дори в световен мащаб далеч не са много. Става дума за супер мощен 8-процесорен сървър, използващ за основа модела SuperServer 7089P-TR4T на Supermicro.

ADSYS

За комплектоване на сървъра са използвани 8 процесора Intel Xeon Platinum 8260  – всеки с по 24 ядра и 48 нишки и максимална честота от 3,90 GHz. Така сървърът разполага с общо 192 процесорни ядра, които могат да обработват до 384 нишки едновременно.

Системата е снабдена с 48 модула по 32 GB оперативна памет или общо 1536 MB (1,5 TB) RAM като връзката с всеки процесор е 6-канална.

За захранване на мощния сървър се използват 5x 1600W (N+2) резервирани блока, Titanium Level (96%).

Подобна машина може да се използва и за най-натоварващите приложения като ERP, виртуализация, развойна и научна дейност и изпълнение на бази данни в паметта.

„Конфигурирането и доставката на сървър от такъв клас е истинска гордост за всеки интегратор и безспорно доказва опита и капацитета на ADSYS да предлага на клиентите най-модерната техника в мащаба, от който се нуждаят“, каза Николай Вачев, управител на ADSYS.

ADSYS

ADSYS е 100% българска компания с над 20-годишен опит в предлагането на сървъри и решения за съхранение на данни като е сред основните партньори на Supermicro в страната и ексклузивен дистрибутор на Inspur (доставчик номер 2 в света на сървъри) и Synology (водещ доставчик на NAS устройства за дома, малкия и среден бизнес).

За ADSYS

ADSYS е основана през 1997 година, като частна фирма за търговия и извършване на услуги в областта на компютърната техника – софтуер и хардуер. ADSYS произвежда сървъри, системи за съхранение на данни, работни станции, индустриални и персонални компютри със собствена търговска марка AIS.

Компанията внася и дистрибутира продуктите на Inspur, Supermicro, ASRock Rack, Broadcom, Infortrend, Synology, Areca, Seasonic, Western Digital (HGST), Genesysgroup, In-Win.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.