монитори за новата учебна година

AOC представя своята разнообразна гама монитори за новата учебна година

С подготовката за предстоящата учебна година, AOC и неговата насочена към игрите под-марка AGON by AOC представят впечатляваща гама от монитори за новата учебна година. С акцент върху функционалността, иновациите и достъпността, AOC предлага разнообразие от монитори, които дават възможност на учащите да се справят отлично в обучението си и същевременно осигуряват завладяващи забавления.

От преносими опции за студенти в движение до модели за игри за запалени геймъри, гамата на AOC съчетава авангардна технология с ориентиран към потребителя дизайн, което я прави идеален избор независимо от избраната дисциплина или насоченост. AOC знае, че учащите имат различни изисквания, вариращи от производителност и творчество до забавление и игри. За да отговори на тези разнообразни нужди, AOC представя селекция от монитори, които осигуряват изключителна производителност, зашеметяващи изображения и подобрена функционалност.

За повишена производителност и многозадачност

Монитор AOC 24V5CW

Мониторът AOC 24V5CW е универсално решение за подобрена производителност и многозадачност. Със своя тънък, компактен дизайн и модерен 24-инчов Full HD IPS панел, той предоставя наситени изображения, които карат съдържанието да оживее на екрана и е идеално подходящ за тесни пространства като общежитие или споделен апартамент. USB-C входът поддържа 65 W захранване, осигурявайки безпроблемна свързаност и възможност за зареждане на преносими компютри и други устройства.

монитори за новата учебна година

Оборудван с 4-портов USB 3.2 хъб, 2MP уеб камера с Windows Hello лицево разпознаване и регулируема ергономична стойка, този монитор осигурява удобство и ефективност за учениците, работещи по множество задачи едновременно. Това е идеален избор за студенти, които посещават онлайн курсове и имат нужда да си сътрудничат по групови проекти и да участват във видеоконференции.

Монитор AOC Q27V5CW

С увеличен размер на екрана и повишена разделителна способност, мониторът AOC Q27V5CW предлага 27-инчов QHD дисплей с тънък дизайн и впечатляващ IPS панел, който предлага зашеметяващи изображения и точно възпроизвеждане на цветовете. Неговият USB-C вход с 65 W захранване позволява безпроблемно свързване и зареждане на устройството. И той е оборудван с 4-портов USB 3.2 хъб и 2MP уеб камера, както и с регулируема ергономична стойка, което допълнително гарантира удобство и гъвкавост. Студенти, занимаващи се с творчество, графичен дизайн, видео редактиране и други визуално интензивни задачи, ще бъдат перфектно допълнени от този монитор. По-големият екран предоставя необходимото пространство за работа по сложни проекти с лекота.

Монитор AOC CU34P3CV

Осигурявайки наистина завладяващо изживяване при гледане, 34-инчовият UW-QHD монитор AOC CU34P3CV разполага с VA панел със съотношение на страните 21:9 и 1500R извивка – практически елиминирайки нуждата от конфигурация с два монитора, благодарение на обширната площ на екрана.

монитори за новата учебна година

Със своя USB-C вход с 65 W захранване, 4-портов USB 3.2 хъб, както и RJ-45 вход, той предоставя подобрени възможности за свързване. Мониторът също предлага 100 Hz честота на опресняване и Adaptive-Sync, което го прави подходящ и за игри. Два 5W високоговорителя, ергономична стойка с регулируема височина и KVM превключвател за безпроблемно превключване между устройства допълват целия пакет.

И трите горепосочени модела са Flicker-Free, защото имат постояннотоково вместо широчинно-импулсно регулиране на яркостта и така не проявяват никакво трептене, което ги прави комфортни за очите и подходящи за дълги часове използване. Още повече, всички те имат LowBlue режим в екранното меню (OSD) – особено полезно за учащи и студенти, работещи през нощта. Режимът леко променя цветовата температура, за да елиминира сините тонове за комфортно гледане, особено на тъмно.

За производителност в движение

Перфектен за студенти, които трябва да работят по своите задачи или презентации, докато пътуват, или за обменни студенти, учещи на различни места, AOC I1601P е преносим 15,6-инчов IPS монитор, предназначен да улесни продуктивността в движение. Със своята Full HD резолюция и USB-C свързаност, той предоставя висококачествени изображения и предлага лесно свързване. Тънкият дизайн (8,5 мм дебелина) и леката конструкция (800 г) го правят лесен за носене в раница.

монитори за новата учебна година

Включеният интелигентен капак осигурява защита по време на транспортиране и служи като удобна поставка. С режима за автоматично завъртане учениците могат да превключват между пейзажна и портретна ориентация и да се адаптират към всяко работно пространство. A със своята USB-A връзка чрез DisplayLink, той може да се използва и с по-старо поколение лаптопи. I1601P също е оборудван с LowBlue режим.

За завладяващи гейминг изживявания

С елегантен дизайн с червено-черни акценти, 23,8-инчовият Full HD IPS гейминг монитор AOC GAMING 24G2SPU предлага печеливша комбинация от скорост, отзивчивост и визуално съвършенство. Неговият IPS панел с реални цветове помага на учащите да се справят отлично с ежедневните си домашни и задания. След като са приключили с училищните си задачи, гейминг ентусиастите ще имат конкурентно предимство със 165-херцовата честота на опресняване и 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT). Ниският входен лаг, съвместимостта с Nvidia G-SYNC и разнообразието от гейминг режими предлагат гладко игрово изживяване. Мониторът включва 2W високоговорители и поддържа софтуера AOC G-Menu за лесно управление на дисплея.

AOC GAMING Q27G2S/EU

С по-голям 27-инчов QHD дисплей, AOC GAMING Q27G2S/EU предоставя зашеметяващи изображения и изключителна производителност. С честота на опресняване от 165 Hz, 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) и нисък входен лаг, той осигурява плавен геймплей и великолепно гейминг изживяване. Благодарение на своя ярък, прецизен IPS панел и висока разделителна способност, той не само се доказва в задачи, свързани с продуктивност, но също така и в игрите. Неговият подчертан гейминг дизайн, тънки рамки и стойка с регулируема височина, както и дисплей с възможност за персонализиране чрез софтуера AOC G-Menu, го правят стилен и функционален избор за геймъри, които са активно учащи. За здравословна употреба както през деня, така и през нощта, и двата гейминг модела – 24G2SPU и Q27G2S/EU – са Flicker-Free без трептене и разполагат с LowBlue режим.

AOC разбира разнообразните нужди на учениците и студентите и цели да им предложи монитори, съобразени с техните специфични изисквания. Многостранната гама на AOC предлага монитори за уникалните нужди и предпочитания на всеки ученик и студент независимо дали това е максимална производителност, творчество, продуктивност в движение или гейминг релакс след работа и учене.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.