U27G3X/BK и U32G3X/BK

Дебют на U27G3X/BK и U32G3X/BK: AGON by AOC 4K монитори за ежедневно съвършенство в гейминга

AGON by AOC – една от водещите световни марки за гейминг монитори и ИТ аксесоари – има удоволствието да представи два иновативни монитора, предназначени да подобрят ежедневното гейминг изживяване. AOC GAMING U27G3X/BK и U32G3X/BK предлагат цялостен комфорт и всеобхватни технологии, за да се насладите на висококачествени изображения и гъвкава производителност за широка гама от гейминг приключения.

И двата модела разполагат с IPS панел с UHD (3840×2160) резолюция за постигане на впечатляващ контраст и яснота. С новите GPU технологии, задвижвани от AI, постигането на висока честота на кадрите при 4K резолюция става много по-лесно от всякога. 4K моделите U27G3X/BK и U32G2X/BK са идеални за геймърите, които търсят допълнителен контраст, съчетан с високи честоти на опресняване.

 Дисплей

27-инчовият (68,6 cm) U27G3X/BK разполага с по-високата честота на опресняване от 160 Hz, докато 31,5-инчовият (80 cm) U32G3X/BK подобрява гейминг изживяването с по-голям дисплей, като същевременно поддържа 144 Hz честота на опресняване. С бързо време за реакция до 1 милисекунда GtG, двата монитора са отличен избор за състезателни игри. Оборудвани с два HDMI 2.1 и два DisplayPort-а, и двата модела са много гъвкави за свързване към най-новото поколение графични процесори и конзоли. За да гарантират удобна и приятна игра, и двата модела разполагат с ергономични стойки, позволяващи регулиране на височина, наклон, въртене и завъртане.

U27G3X/BK: Изключителна производителност за всекидневни игри

Със своята UHD (3840×2160) резолюция U27G3X/BK предоставя изключително визуално изживяване, като същевременно поддържа HDR10 и е сертифициран с VESA DisplayHDR 400. Неговият IPS панел осигурява точни и живи цветове за работа и игра, докато много високата плътност на пикселите от 163 ppi гарантира впечатляваща яснота и контраст на изображенията. С висока честота на опресняване от 160 Hz, мониторът предлага плавен и отзивчив екран, което го прави идеален за широка гама от игри.

U27G3X/BK и U32G3X/BK

Благодарение на бързото време за реакция до 1 милисекунда GtG, функцията pixel overdrive и намаляването на замъгляването на движението (Motion Blur Reduction), U27G3X/BK създава кристално ясни изображения без замъглявания. Съвместимостта с Nvidia G-SYNC и поддръжката на Adaptive-Sync гарантират гейминг изживяване без накъсване на кадрите. Със забележително  DCI-P3 цветово покритие от 96% (CIE 1976) U27G3X/BK предоставя живи и реалистични изображения, идеално подходящи както за завладяващия свят на игрите, така и за създаването на съдържание. Напълно съвместим с конзоли от ново поколение, U27G3X/BK поддържа 4K UHD при 120 Hz, което го прави универсален избор. Малкото входно закъснение, интеграцията с AOC G-Menu, както и режимите Flicker-Free, Low Blue и Shadow Control допълнително подобряват потребителското изживяване. U27G3X/BK е планиран за пускане в търговската мрежа от средата на ноември.

U32G3X/BK: Експанзивно визуално приключение

U32G3X/BK вдига нивото на визуалната производителност с обширния си 31,5-инчов екран и UHD резолюция. С честота на опресняване от 144 Hz и висока плътност на пикселите от 140 ppi, този IPS панел предоставя контрастни и отзивчиви изображения за множество приложения. Подобно на 27-инчовия U27G3X/BK, този монитор предлага DCI-P3 покритие на цветовата гама от 95% съгласно стандартите CIE1976 и осигурява богати и точни цветове с поддръжка на широка палитра от 1,07 милиарда цвята с 10-битова дълбочина на цвета.

U27G3X/BK и U32G3X/BK

U32G3X/BK постига време за реакция до 1 милисекунда GtG при използване на режимите pixel overdrive и е проектиран за плавна и отзивчива производителност в игрите. Съвместимостта с Nvidia G-SYNC и поддръжката на Adaptive-Sync гарантират гейминг изживяване без накъсване на кадрите. U32G3X/BK е напълно съвместим с конзоли от ново поколение и поддържа 4K UHD при 120 Hz, което го прави универсален избор с много приложения. Малкото входно закъснение, интеграцията с AOC G-Menu, както и режимите Flicker-Free, Low Blue и Shadow Control осигуряват комфортно и завладяващо изживяване. U32G3X/BK ще бъде наличен в магазините от средата на декември.

Цени и наличност

U27G3X/BK и U32G3X/BK предефинират 4K игровото изживяване със своите впечатляващи спецификации. U27G3X/BK ще бъде наличен от средата на ноември 2023 г. на препоръчителна цена на дребно от 1135 лв. с ДДС.

По-големият U32G3X/BK се очаква да се появи в търговската мрежа от средата на декември на препоръчителна цена на дребно от 1468 лв.

U27G3X/BK и U32G3X/BK са две причини геймърите да очакват с нетърпение предстоящия празничен сезон!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.