MSP Academy

Acronis представя MSP Academy в помощ на доставчиците на управляеми услуги

Acronis MSP Academy е цялостна програма за обучение, предназначена за доставчици на управляеми услуги, обхващаща бизнес операции, технологии, продажби и маркетинг

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви старта на MSP Academy – образователна инициатива, целяща да предостави на доставчиците на управляеми услуги (MSP) бизнес и технологични знания, умения и инструменти, необходими за превъзходство и растеж.

Стартирането на MSP Academy представлява значително разширяване на образователните възможности на компанията, изпълнявайки своя ангажимента да подкрепя развитието на глобалния пазар на MSP.

Широкотехнологично и бизнес обучение

Acronis предлага широкотехнологично и бизнес обучение за продукти на Acronis, предназначено за доставчици на услуги, в продължение на повече от десет години чрез Acronis Academy. Партньорите на Acronis, преминали през обучение и сертифициране през 202,  отбелязаха 60% увеличение на приходите от продажби на продукти на Acronis и 40% намаляване на инцидентите, свързани с поддръжка. В отговор на исканията на партньори за разширяване на обучителното портфолио извън продуктовото обучение, Acronis представя MSP Academy.

MSP Academy

MSP Academy е платформа за обучение, създадена за справяне с ключови предизвикателства, пред които са изправени MSP. Обхваща различни теми от стартиране на MSP, управление на успешен MSP бизнес, маркетинг на MSP бизнес и оптимизиране на ефективността и производителността на MSP техниците.

“MSP Academy предлага персонализирано образователно изживяване, което позволява на обучаващите се да изучават конкретни теми или да следват структуриран учебен път,” каза Jon McCarrick, Director of Evangelism в Acronis. “Бързоразвиващите се технологии и бизнес среда изискват непрекъснато обучение и MSP Academy е предназначена да поддържа нарастващите нужди на доставчиците на управляеми услуги.”

Учебната програма на MSP Academy е създадена, за да предлага обучение, обхващащо всички аспекти на управлението на MSP бизнес. Със съдържание, съобразено с бързите промени в технологиите, академията предлага малки модули, вариращи от три до седем минути. Участниците могат да се явят на изпит, за да получат значка Credly, която да споделят с колеги и клиенти, показвайки своята квалификация и ангажираност към непрекъснато обучение.

Предстоящите инициативи от Acronis включват организиране на хибридни тренировъчни лагери в сътрудничество с облачни дистрибутори и предоставяне на интересно учебно изживяване, за да държат тези, които се обучават, в челните на индустрията.

За Acronis

Acronis обединява защита на данните и киберсигурност, за да осигури интегрирана и автоматизирана киберзащита, гарантираща справянето с предизвикателството на модерния дигитален свят SAPAS – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност.  Предлагайки гъвкави модели на внедряване, които отговарят на изискванията на доставчиците на услуги и ИТ професионалистите, Acronis осигурява върхова киберзащита за данните, приложенията и системите посредством иновативни антивирусни решения, бекъп, аварийно възстановяване и защита на крайните устройства от ново поколение, всички стъпващи на изкуствен интелект. С усъвършенстваната технология за предпазване от злонамерен софтуер, базирана на най-модерния машинен разум, и технологии за удостоверяване на данни, базирани на блокчейн,  Acronis предпазва всяка среда – от облака до хибридните системи и до инсталационните решения – на ниска и предвидима цена.

Acronis е швейцарска компания, основана в Сингапур. Чествайки две десетилетия на иновации, Acronis има повече от 2000 служители в 45 локации. Решението Acronis Cyber Protect е достъпно на 26 езика в повече от 150 страни и се използва от 18 000 доставчици на услуги за предпазването на над 750 000 бизнеса.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.