eComm Congress 2020

eCommCongress 2020 – онлайн годишна конференция и експо за електронна търговия

Важно: eCommCongress 2020 – онлайн се отлага за 12 май, Интер Експо Център. 

Събитието за електронна търговия eCommCongress се завръща за шеста поредна година на 12 май в Интер Експо Център! Електронните търговци отново ще имат възможност да получат съвети и добри практики за увеличаване на продажбите, откриване на нови клиенти и превръщането им в лоялна аудитория от видни експерти в областта на електронната търговия. 

Полезността на конгресът е разделена в три зони: лекционна, експо и нетуъркинг зона. В лекционната зона ще се дискутират решения в областтите на подобряване на дейността на онлайн магазините, добри практики за бекофис операции и намирането и задържането на клиенти. Експо зоната е отворена към всички, които се интересуват от потенциални партньори, ще могат да сравнят и тестват нови услуги, както и да получат професионална консултация от изложителите. Разговорите от първите две зони могат спокойно да бъдат продължени в нетуъркинг зоната, където се срещат и свързват онлайн предприемачи, търговци, маркетолози, спедитори и други.

Лектори на събитието са водещи маркетолози, дизайнери и управители на онлайн магазини, както и юристи и счетоводители – все познати лица от сцените на събитията за дигитален маркетинг и онлайн търговия. 

Какво съдържа програмата на eCommCongress 2020 – онлайн?

  • СУПТО, ПРАВНИ ВЪПРОСИ И РЕГУЛАЦИИ
    • Какво е необходимо да се направи, за да се спазят изискванията на Наредба Н-18 от онлайн търговците? Как може да се избегне закупуването на касов апарат, СУПТО или конектор? Какви са последните промени в ЗЗП и евродирективите?
  • ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА
    • Посетителите ще намерят добавена стойност в множеството реални казуси от практиката на електронни търговци с дългогодишен опит – ще се разгледат пърформънс рекламата, ретаргетинг и ремаркетинг, контекстуална реклама, e-mail кампании.
  • БЕК-ОФИС ОПЕРАЦИИ
    • Как да се оптимизират процесите, след като клиентът натисне бутона „купи“? Кои са бизнес процесите, които улесняват работата в склада/офиса? Как се случва подготвянето, изпращането и документооборотът покрай пратките?
  • SEO (ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ)
    • Ще се дискутира важният въпрос как да се повишат позициите в Search резултатите и какво по-релевантно съдържание привлича клиента?
  • ПОТРЕБИТЕЛСКА / ПРОДАЖБЕНА ФУНИЯ
    • Какво е значението на правилно структурираната продажбена фуния? Как се използват различни маркетинг инструменти за изграждането на работеща фуния? Как да докарате клиента от идеята за покупка до натискането на бутона „Завърши поръчката“?
  • ПОТРЕБИТЕЛСКО ПРЕЖИВЯВАНЕ
    • Как с цветове, илюстрации и текст да се повиши доверието на купувача? Как може да се намали времето за взимане на решение за поръчка? Кои дреболии отказват клиентите от покупка?

Специална тема е отделена за дискусията на настоящите и настъпващите тенденции в електронната търговия. Поглед в бъдещето и промените, които предстоят, ще вперят представители на успешни компании от различни икономически сфери.

Посетителите на събитието ще получат следните полезни и интересни „благинки“:

  • безплатната е-книга „29 Instagram маркетинг хак-а за онлайн магазини“, пълна с реални примери за добри практики в любимата социална мрежа на младото поколение;
  • 19 лесни за реализиране идеи, с които всеки онлайн търговец може да подобри своята Content Marketing стратегия;
  • ваучер за безплатни хостинг услуги на стойност 50лв. от хостинг партньорите на събитието – ICN.bg
  • Хостинг партньорите на събитието – ICN.bg, предоставят ваучер за безплатни хостинг услуги на стойност 50лв. с валидност до края на 2020 г.
  • 10-точков чеклист за перфектната продуктова страница;
  • технически доклад от SEMrush Site Audit tool (стойност от 240лв.) предоставен от партньорите на събитието – Serpact;

eCommCongress 2020 – онлайн се състои с подкрепата на Isobar Commerce България, eMag, Gombashop и ICN.bg. За поредна година и ние, technology.bg ще бъдем медийни партньори на събитието, както през 2018 и 2019 г. 

Може да прочетете нашите отлични впечатления от 2018 г. и от 2019г.

Екипът на Technology.bg със сигурност ще присъства и ще си води записки, очакваме да видим и Вас на годишната конференция за онлайн търговия. За да разберете новости покрай това събитие, както и други полезни и интересни събития в сферата на диджитъл и технологиите, присъединете се към нашата група – Технологични събития.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иванина Минкова

Вярваща в бога на постоянните въпроси и отговори, аз съм на кръстоносен поход за добавената стойност и любимият ми въпрос-оръжие е "Защо". За да отговоря на него за себе си и за всички останали, се обърнах към четенето и писането. Ето ме днес, copy, content и creative writer, за когото знанието никога не е достатъчно.