DevReach

10-ото издание на DevReach ще се състои в София през ноември

10-ото издание на DevReach, водещата конференция за разработчици в Централна и Източна Европа, ще се състои в София тази есен. Датите са 13-ти и 14-ти ноември, а мястото е кино „Арена“ в Младост.

Събитието ще включва технически сесии и семинар за лидерски умения с лектори от ИТ индустрията. Целта на конференцията е да помогне на разработчиците да развият уменията си, както и да представи най-новите тенденции в технологиите за разработка на софтуер.

Тазгодишното издание ще има две откриващи сесии и над 36 технически презентации с фокус върху .NET и JavaScript разработката за създаване на приложенията на утрешния ден. Темите ще включват най-новите технологии за уеб, десктоп и мобилни приложения, както и последните тенденции в облачните изчисления, изкуствения интелект, разширената и виртуалната реалност и други. Участниците ще имат възможност да се учат, запознаят и работят заедно с по-широката международна общност от разработчици.

Сред тазгодишните лектори на DevReach са:

  • Джеф Страус, технически консултант, WWT
  • Крис Клъдж, старши разработчик, Tretton 37
  • Айшегюл Юнит, старши Angular инженер, Narwhal Technologies
  • Джеръми Лайкнес, Dev Advocate, Microsoft
  • Симона Котън, Dev Advocate, Microsoft
  • Джим Холмс, изпълнителен консултант, Guidepost
  • Джонатан Милс, разработчик на продукти, Epiq
  • Дейвид Ортинау, старши програмен мениджър, Microsoft.

С признати лектори от ИТ индустрията и разнообразна аудитория от около 20 държави през последните години, DevReach е сред най-уважаваните международни конференции за разработчици в Европа.

Регистрацията за събитието е вече отворена. Всички желаещи да участват могат да ползват отстъпка от редовната цена на билетите до 5 септември.

Следете Technology.bg, за да научавате всичко за актуалните новини и събития в света на технологиите!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.