Трейлъри от миналата седмица

Трейлъри от миналата седмица (19 – 25 юни 2017 г.)

В разгара на юни сме – сезонът на летните блокбастъри. И за да не отвличат вниманието от това, което върви на екран, по-миналата седмица видяхме само 5 трейлъра. Те обаче не ни представиха нищо, което да ни развълнува, затова ги пропуснахме.

Изминалите 7 дни обаче ни донесоха цели 9 нови предложения. Вижте най-интересните трейлъри от миналата седмица:

Pitch Perfect 3

В един момент от трейлъра една от „лошите“ героини казва – Try to have some dignity. Това е и моето послание към самия филм. Понеже на мен ми бяха напълно достатъчни два филма за колежанския акапелен хор, в който участва Ребъл Уилсън. И то не просто участва, ами играе единствената роля, която Ребъл Уилсън може да играе – дебела жена с напомпано самочувствие и никакъв срам. Също, за да покажат, че не им дреме, във филмите от серията тя се казва Дебелата Ейми. Като Дебелата е първото й име, не прякор.

Но явно хората обичат да гледат един и същи филм три пъти, затова сега ще гледаме същия филм, няколко години по-късно. До след две години, когато ще обяват Pitch Perfect 4.

Stronger

Този автор е голям фен на Джейк Джиленхал. Той израстна много от ролята си на Дони Дарко през 2001 година и във всеки следващ филм откриваме нещо ново от него. В „Stronger“ ще го видим в ролята на Джеф Бауман, който губи и двата си крака по време на атентата на Бостънския маратон през 2014 година. И докато филмът ще го представи като типичния американски герой, който никога не се предава и винаги гледа да се пребори с всяко предизвикателство, ние сме сигурни, че Джейк ще закове ролята перфектно.

Marshal

Че в Щатите имат проблеми с расизма, знаят и много, много малките деца. Затова от време на време идва някой филм да покаже на американците тяхното тъмно минало и как „там биели негрите“. „Marshal“ е точно такъв филм, който ще ни разкаже историята на Маршъл Търгуд – първият черен съдия във Върховния съд на САЩ. Само че вместо да проследим кариерата му като съдия, ще го видим като адвокат, който защитава чернокожите пред съда.

Трейлърът изглежда обещаващо, макар че предварително ясният край отнема донякъде от драмата.

Game of Thrones, Season 7

Седмият сезон на „Игра на Тронове“ е едно от най-чаканите събития на 2017. Идващ при нас след по-малко от месец, на 16 юли, седми сезон ще бъде с по-малко, но по-дълги серии и ще ни представи завръщането на Денерис във Вестерос. Също ще видим отново и Берик Дондарион и огнения му меч. А Бран вече няма да разчита на Ходор, а ще има собствена инвалидна количка.

Ходор.

To the bone

Анорексията и депресията не са шега работа. Освен това имаме и рядък шанс да видим Киану Рийвс в роля, в която не трябва да размахва пистолети. Като допълнение – пореден пълнометражен филм, който е продуциран от Netflix.

Thank you for your service

Поредният филм, разказващ как войната не се отразява добре на американските войници и колко гадно нещо е PTSD. Това, както и расизмът, е доста наболяла американска тема, която се чопли още от времето на „Рамбо: Първа кръв“ насам.

Освен това Майлс Телър е доста кадърен актьор и сме сигурни, че ще се справи добре в ролята.

American Assassin

Шпионски екшън, в който обаче се залага повече на екшън, отколкото на шпионски. Майкъл Кийтън прави поредна роля, след като преди няколко години се завърна с „Бърдмен“ и изглежда все така във форма.

Самата история в „American Assassin“ прилича на нещо, което сме гледали вече 100 пъти. Но изглежда красиво, което ни помага да имаме някакви надежди за филма.

Annabell: Creation

Ако можем да съберем на едно място хорър тропите, то ще получим трейлъра на „Annabelle: Creation„. Имаме малки деца сираци, зловеща кукла, къща в нищото. Имаме дете, което „усеща“ странните неща, които се случват. Имаме и кладенец. Нямам идея защо всички хорър кладенци изглеждат еднакво, но съм сигурен, че един кладенец не трябва да е просто дупка в земята, с камъни по ръба.

А, да, в трейлъра има и хора, които са повдигнати във въздуха от злите сили, и човек, който размахва кръст.

The only living boy in New York

Amazon, подобно на Netflix, също продуцира филми, с които да рекламира собствената си стрийминг услуга.  двете компании залагат на нестандартни истории. Малко по-нагоре видяхме как Netflix създава филм, в който разглежда анорексията и борбата на хората с нея.

Amazon тръгва по по-друг начин и почти отива в сферата на Едиповите комплекси с филм, в който сина си пада по любовницата на баща си. Това може да звучи странно, но любовницата на баща му е Кейт Бекинсейл, така че го разбираме. Кейт изглежда чудесно, дори когато не е в прилепналите кожено-латексови дрехи от Подземен свят. Освен нея във филма ще участват Джеф Бриджес и Пиърс Броснан. Amazon не се стиска за актьори.

 

******

Не знаем как се е случило, но всички трейлъри от миналата седмица са били насочено главно към американската публика. Не е като да не можем да сме съпричастни към трагедията на жертвите на Бостънския атентант или да почувстваме тъга, когато гледаме до какво води анорексията… но това определено не са нашите проблеми.

Да се надяваме, че тази седмица ще ни донесе нещо по-разнообразно. А докато чакаме дните да отминат, вижте какво ново има като сериали тази седмица.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.