Stargate origins

Stargate: Origins – Първи трейлър

Създаден от Марк Илведсън и Майкъл Тери, Sci-fi франчайзът създава нов сезон от поредицата Stargate,който беше обявен миналата година от MGM.

Първи трейлър на Stargate: Origins

На 15-и февруари ще бъде показан първият епизод от новите серии Stargate. Сезонът е наречен Origins и се състои от десет серии. В първия ден от месеца в youtube беше качен първият пълен трейлър, който ни показва какво можем да очакваме от епизодите. Главната героиня е Катрин Лангфорд (Ели Гал). Тя е дъщеря на археолога Пол Лангфорд, който откри Stargate в Египет – в оригиналния филм от 1994-та.

Новият сериал е prequel, което означава, че ще се върне към събития, предхождащи случилото се в епизодите досега. Наподобяваща Индиана Джоунс, Катрин се опитва да разбере всички мистерии, които Stargate крие.

Естествено, трябва да има и злодей. Без такъв, просто няма да има смисъл! Тук той е нацист и се казва д-р Уилхелм Брук.

Катрин се натъква на дневник, в който има невиждани досега символи, свързани със Stargate. Тя и екип от няколко души правят всичко възможно той да не стане притежание на д-р Брук.

Предишни части от франчайза

Според някои фенове създателите ще се оплетат във факти от миналите епизоди и филми. Според първия филм (1994) учените не могат да бъдат сигурни как точно работи Stargate и не знаят как точно да го отворят.

След първите серии (1997) обаче порталът е отворен един път и годеницата на Професор Лангфорд е прекарала десетилетия в друго измерение.

MGM създаде нова платформа, чрез която можем да гледаме всеки епизод на Stargate, независимо от кой сезон. Освен сериите, там можем да гледаме и филмите.

The stargate

Нещата, които знаем засега не са много. Затова ще се наложи да изчакаме още две седмици, за да разберем дали новият сезон ще бъде успешен, или създателите ще пропуснат нещо. Надяваме се да сме били полезни и достатъчно изчерпателни с информацията си за новите серии. Кажете ни в коментарите.

 

 

 

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?